Φούρνοι Ζορπάς: H τέχνη του Αθηαινίτικου ψωμιού

Δεκαπέντε χιλιάδες ψωμιά σε διάφορες παραλλαγές παρασκευάζουν καθημερινά οι Φούρνοι Ζορπάς. Συνεργείο του InBusinessNews επισκέφτηκε τους γνωστούς φούρνους όπου μας παρουσίασαν βήμα προς βήμα τη διαδικασία παρασκευής του αθηαινίτικου ψωμιού. 

Ο Υπεύθυνος Παραγωγής της Βιομηχανικής Μονάδας στους φούρνους Ζορπάς, Χριστάκης Πάρπας μάς ανέφερε ότι το πρώτο προϊόν που παρασκεύασαν οι φούρνοι είναι το αθηαινίτικο ψωμί το 1975 από τον κ. Ανδρέα Ζορπά που είναι ο ιδρυτής. 

Όπως μας ανέφερε ο κ. Πάρπας, τα μελλοντικά πλάνα του Ομίλου Εταιρειών Ζορπά περιλαμβάνουν το άνοιγμα ακόμα τεσσάρων φούρνων. Το σύνολο των καταστημάτων σήμερα είναι 53 ανά το παγκύπριο και εργοδοτεί γύρω στα 1.300 άτομα. 

Τον Οκτώβριο η εταιρεία θα γιορτάσει τα 40 χρόνια ιστορίας της. 

 

 

Δειτε Επισης

Σκλαβενίτης: Μοντέλο εργοδότη με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία
Ενσωματώνει τις διαπιστώσεις της ερευνητικής για τους takata το Υπ. Μεταφορών-Οι ενέργειες στις οποίες προχωρεί
Η παρέμβαση στην άτυπη σύνοδο του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας και οι διμερείς επαφές Παπαναστασίου στην Κοπεγχάγη
Lidl Κύπρου: Αναδεικνύει τη δέσμευσή της στην τοπική ποιότητα μέσα από μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία ΓΑΛΠΟ
Το πλήρως ανακαινισμένο Holland & Barrett στο Metropolis Mall και η καινοτόμα προσθήκη του νέου καταστήματος
Μάριος Αντωνίου: Το ασταθές περιβάλλον, η αγορά που σφύζει εν μέσω εκπτώσεων και οι κατασχέσεις fake labubu
Στην Κοπεγχάγη για τη άτυπη σύνοδο των Υπουργών Ανταγωνιστικότητας ο Γιώργος Παπαναστασίου
Νέα εποχή διασκέδασης στο Mall of Cyprus-Επεκτείνεται σημαντικά το Players Arcade (pics)
Χιλιάδες οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα σε ευρωπαϊκά λιμάνια λόγω των δασμών Τραμπ
Tο FMCG Unit της CTC...Οι εταιρείες που το αποτελούν, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην αγορά και η πορεία εξέλιξης