Νέα ιστοσελίδα για τα Duty Free των κυπριακών αεροδρομίων

H Εταιρεία Καταστήματα Αδασμολόγητων Ειδών (Cyprus Duty Free Shops) προχώρησε σε δημιουργία καινούργιας ιστοσελίδας, προκειμένου να προωθήσει τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. 

Ο ιστοχώρος ο οποίος σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την εταιρεία Webarts, έχει σκοπό να εξυπηρετήσει ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες που περνούν μέσω των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου. "Με το νέο ιστόχωρο τώρα μπορούν να πάρουν μια αναλαμπή αυτών που θα αναμένουν όταν επισκέπτονται τα καταστήματα" αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.
 
Παράλληλα, τονίζεται: "Μια σημαντική εμπειρία αγορών αναμένει τους πελάτες, με πάνω από 5.000 τμ. των κύριων εμπορικών σημάτων σε όλα τα τμήματα όπως είδη μόδας, ρολόγια, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, αρώματα,  καλλυντικά, βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων, οινοπνευματώδη ποτά,  καπνικά είδη, είδη ταξιδιού, ηλεκτρονικά καθώς και αποκλειστικές έννοιες όπως τα ουίσκι  βύνης ‘Uisge Beatha’, το Κατάστημα ‘Κελάρι’ (κρασιά και σαμπάνιες) και το κατάστημα ‘Κυπριακά’ με μεγάλη ποικιλία Κυπριακών προϊόντων".

Ο ιστοχώρος παρουσιάζει  λεπτομερείς χάρτες των καταστημάτων και στους δύο αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου μαζί με τα εμπορικά σήματα και παραδείγματα προϊόντων από κάθε τμήμα επιτρέποντας στους επισκέπτες να προγραμματίζουν τις αγορές τους πριν ταξιδέψουν ούτως ώστε να μην ανησυχούν  για τους χρονικούς περιορισμούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.
 
Οι επισκέπτες στον ιστοχώρο μπορούν να εκμεταλλευτούν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως "ρωτείστε τους εμπειρογνώμονές μας", υπηρεσία η οποία παρέχει συμβουλές από ειδικό προσωπικό το οποίο μπορεί να βοηθήσει και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις σπάνιες και ειδικές εκδόσεις (ουίσκι βύνης) καθώς για οτιδήποτε άλλο. 

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν το τμήμα "ειδικές προσφορές" που απαριθμεί τις μεγάλες προσφορές που μπορούν να βρεθούν στα καταστήματα, την υπηρεσία "shop & collect", το τμήμα "Ειδήσεις & Γεγονότα" όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις πρόσφατες προωθήσεις  και δραστηριότητες στα αεροδρόμια, το τμήμα "λιανικών exclusives" που χαρακτηρίζει προϊόντα που προσφέρονται  αποκλειστικά και μόνο στον αερολιμένα, το τμήμα "ενημερωτικό δελτίο" όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν και να λαμβάνουν  αποκλειστικές ειδήσεις των  προσφορών και προωθήσεων και πολλά άλλα.
 
"Το φωτεινό και ευχάριστο σχέδιο του ιστοχώρου παρέχει γρήγορη και εύκολη ναυσιπλοΐα  και το περιεχόμενο του ενημερώνεται τακτικά εξασφαλίζοντας τις πληροφορίες να είναι πάντα σχετικές" αναφέρει καταληκτικά η εταιρεία.

Δειτε Επισης

American Medical Center: Τα 25 χρόνια καινοτομίας, τα σχέδια για επέκταση και η δέσμευση των ιδρυτών του
Αυστηροποίηση κριτηρίων για δάνεια προς επιχειρήσεις, σταθεροποίηση για νοικοκυριά από τις τράπεζες
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της PadelPro στη Λευκωσία-Άνοιξαν και επίσημα τις πόρτες τους στο κοινό(pics)
The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND
Νέος κύκλος εξαγορών στην Πληροφορική-Κοντά σε deal η Profile Software
Έντονο γαλλικό ενδιαφέρον για GSI… Τριμερής Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, Μακρόν στη Νέα Υόρκη
Τα συγχρηματοδοτούμενα έργα της επόμενης τριετίας-Τα ποσά που θα διατεθούν ανά Υπουργείο
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές
Κινητή τηλεφωνία: Τα μερίδια αγοράς και οι αυξομειώσεις στα ποσοστά των παρόχων