Χρ. Καποδίστριας: Έκθεση για καθετί αφορά το αυτοκίνητο

Έκθεση με όλα τα εισαγόμενα προϊόντα που αφορούν το αυτοκίνητο αλλά και κάθε άλλου τύπου όχημα διοργανώνει η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, στις 19 Απριλίου στο περίπτερο 6 των χώρων της Κρατικής Έκθεσης.

Η έκθεση που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά από την εταιρεία θα παρουσιάσει όλες τις μάρκες ανταλλακτικών, εξαρτημάτων, εργαλείων και ελαστικών που η Χρ. Καποδίστριας εισάγει στην Κύπρο. Η έκθεση με την ονομασία The Autofix Show 2015 θα πραγματοποιηθεί για μία ολόκληρη ημέρα και απευθύνεται τόσο σε συνεργεία αυτοκινήτων και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με επιδιόρθωση οχημάτων όσο και σε απλό κόσμο που αγαπά το αυτοκίνητο και την τεχνολογία του.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας της 19ης Απριλίου και πιο συγκεκριμένα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Σε σχετικη΄ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται: «Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε κατ’ ευθείαν επαφή με τους Ευρωπαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών που θα εκθέτουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους. Επίσης θα δείτε σε πλήρη λειτουργία τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό συνεργείων της BOSCH και να παρακολουθήσετε ζωντανή επιδιόρθωση κιβωτίου ταχυτήτων DSG από τους τεχνικούς της Schaeffler. Τέλος, θα ενημερωθείτε για την πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, λιπαντικών, εργαλείων για μηχανικούς και ελαστικών της εταιρείας Καποδίστριας».

 

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών