Powered by

Coffeeat: Άνοιγμα στην κυπριακή αγορά

Από την Ιταλία, στη Γαλλία, στην Ελλάδα και τώρα στην Κύπρο, η αλυσίδα Coffeeat επεκτείνεται ακόμα περισσότερο. Στο παρόν στάδιο, με έξι καταστήματα στην Κύπρο ψάχνει για περισσότερους συνεργάτες.

Το franchise της αλυσίδας, που προσφέρει ροφήματα και σνακ αγόρασε ο Μάριος Αθανασιάδης για την Ελλάδα και την Κύπρο. Προσφέρονται ιταλικά και γαλλικά ροφήματα, αλλά και ελληνικά και κυπριακά, καθώς προσαρμόζονται ανάλογα με τη νοοτροπία και την κουλτούρα κάθε χώρας. Όπως μας είπε, ο κ. Αθανασιάδης, τα ροφήματα και τα σνακ προσφέρονται σε ειδικές τιμές. «Με €2.50 παίρνεις όποιο σνακ θέλεις και παράλληλα οποιοδήποτε ρόφημα της αρεσκείας σου. Οι τιμές ανέκαθεν ήταν μειωμένες, αλλά τώρα με την κρίση προσαρμόστηκαν στις συνθήκες ακόμα παραπάνω», σημείωσε.

Στην Ελλάδα η αλυσίδα franchise λειτουργεί εδώ και 13 χρόνια. Διαθέτει 16 καταστήματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι στη Θεσσαλονίκη. Τα σνακ παράγονται στο εργοστάσιο του κ. Αθανασιάδη στην Ελλάδα, απ’ όπου τα διανέμει σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στην Κύπρο λειτουργεί εδώ και πέντε μήνες και ήδη διαθέτει τρία καταστήματα στη Λεμεσό, ένα στο Κίτι, ένα στη Λάρνακα και ένα στη Λευκωσία. «Σύντομα επεκτεινόμαστε σε Πρωταρά, Αγλαντζιά και στη λεωφόρο Σταυρού. Στόχος μας είναι εντός του 2015 να φτάσουμε τα 15 καταστήματα», τόνισε.

Παράλληλα, κάθε μήνα φιλοξενείται στα Coffeeat κι ένας καλλιτέχνης όπου μπορεί να απολαύσει το ρόφημά του. Πρόσφατα, παρευρέθηκε ο Βασίλης Τερλέγκας, σε δύο εβδομάδες περίπου, θα παραστεί η Άντζελα Δημητρίου, περί τα τέλη του μήνα ο Βασίλης Καρράς κι ακολούθως ο Αντώνης Ρέμος.

 

Δειτε Επισης

American Medical Center: Τα 25 χρόνια καινοτομίας, τα σχέδια για επέκταση και η δέσμευση των ιδρυτών του
Αυστηροποίηση κριτηρίων για δάνεια προς επιχειρήσεις, σταθεροποίηση για νοικοκυριά από τις τράπεζες
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της PadelPro στη Λευκωσία-Άνοιξαν και επίσημα τις πόρτες τους στο κοινό(pics)
The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
Έντονο γαλλικό ενδιαφέρον για GSI… Τριμερής Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, Μακρόν στη Νέα Υόρκη
Τα συγχρηματοδοτούμενα έργα της επόμενης τριετίας-Τα ποσά που θα διατεθούν ανά Υπουργείο
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές
Κινητή τηλεφωνία: Τα μερίδια αγοράς και οι αυξομειώσεις στα ποσοστά των παρόχων
Κ. Κουμής: Κονδύλι €500.000 στον προϋπολογισμό του 2025 για αναβάθμιση των παραλιών
Anaïs: O must προορισμός του City of Dreams Mediterranean κλείνει τα pool parties της σεζόν με Afrojack