ΜΤΝ: Πατάει γκάζι στις επιχειρήσεις με 4G

Στα €60 εκ. υπολογίζονται οι επενδύσεις της MTN με στόχο την αναβάθμιση της πρόσβασης στους μεγάλους διεθνείς διαδικτυακούς κόμβους, εξασφαλί-ζοντας γρήγορη και απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο. Όπως δήλωσε στο InBusinessNews o CEO της MTN, Philip Van Dalsen η Κύπρος αυξάνει ταχύτητα και εντάσσεται στην ομάδα των χωρών που λειτουργούν με τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. «Καθώς οι κυπριακές επιχειρήσεις αναβαθμίζουν το επίπεδο των ψηφιακών υπηρεσιών τους ενισχύεται η θέση της χώρας ως διεθνής κόμβος υπηρεσιών», τόνισε.

 

 

 

 

Κύριε van Dalsen, η ΜΤΝ ανατρέπει για άλλη μια φορά τα δεδομένα, αυ-τή τη φορά με το 4G. Τι ακριβώς θα δούμε να αλλάζει;
Τα πάντα! Η εμπειρία της επικοινωνίας θα αλλάξει δραματικά με το MTN4G και δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Επενδύσαμε εκατομμύρια ευρώ για να δημιουργήσουμε το δικό μας  υπερσύγχρονο δίκτυο και να προσφέρουμε ασύλληπτες ταχύτητες στο smartphone, το tablet και το laptop σας, ανεξαρτήτως αν είστε στο δρόμο, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Η ταχύτητα 4G σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε νέες λειτουργίες, νέες εφαρμογές και προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Η τελευταία 4G τεχνολογία θα έχει επίσης σημαντικά αποτελέσματα στην οικονομία μας: H Κύπρος αυξάνει ταχύτητα και εντάσσεται στην ομάδα των χωρών που λειτουργούν με τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Καθώς οι κυπριακές επιχειρήσεις αναβαθμίζουν το επίπεδο των ψηφιακών υπηρεσιών τους ενισχύεται η θέση της χώρας ως διεθνής κόμβος υπηρεσιών.
H MTN όντως για ακόμη μια φορά ανατρέπει τα δεδομένα στην αγορά και αποδεικνύει ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή αφού διαθέτει το πιο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο, τεχνολογία 4G για τις πιο γρήγορες ταχύτητες δεδομένων στην αγορά, ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, σταθερή τηλεφωνία με σύνδεση στο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της ΜΤΝ, εξειδικευμένο και προσωποποιημένο service, διαθέσιμο 24 ώρες καθημερινά και με εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις

Γιατί ήταν επιβεβλημένη αυτή η εξέλιξη;
Η ΜΤΝ έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι επιταχύνει τις εξελίξεις στον κλάδο: πέρασε χωρίς καθυστέρηση από τα δίκτυα τρίτης γενιάς στα εξελιγμένα δίκτυα 3G+ φτάνοντας έτσι στη σημερινή εισαγωγή του 4G, του πιο γρήγορου δικτύου στο νησί. Τώρα, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί το καλύτερο πακέτο στην αγορά.
Οι τηλεπικοινωνιακές επενδύσεις πρέπει να συντονίζονται με το μέγεθος και τις ανάγκες της αγοράς, τις προσδοκίες των καταναλωτών, το είδος των υποδομών και την ταχύτητα προσαρμογής των θεσμικών φορέων. Μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας, επενδύσεων και δοκιμών, εκτιμούμε ότι τώρα η εποχή είναι η κατάλληλη για να γίνει αυτό το τεχνολογικό άλμα. Καταφέραμε με μεθοδικότητα και χωρίς καθυστερήσεις να ενεργοποιήσουμε όλες τις παραμέτρους που απαιτούνταν για τη σωστή και ποιοτική παροχή του δικτύου MTN4G. Αυτό γι’ εμάς αποτελεί διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους συνδρομητές μας.

Πόσο είναι το κόστος της επένδυσης από πλευράς ΜΤΝ και που στοχεύετε με αυτή την επένδυση;
Για να φτάσει η ΜΤΝ σε αυτό το σημείο, τα προηγούμενα χρόνια έγινε πολλή, συστηματική και μεθοδική δουλειά με διαρκείς αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα. Τηρήθηκαν όλες οι διεθνείς προδιαγραφές για την ανάπτυξη των ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών. Το οπτικό δίκτυο επεκτάθηκε περαιτέρω ώστε όλοι οι σταθμοί βάσης να διασυνδέονται με επαρκείς χωρητικότητες. Έτσι, η ΜΤΝ πέρασε χωρίς καθυστέρηση από τα δίκτυα τρίτης γενιάς στα εξελιγμένα δίκτυα 3G+, φτάνοντας στη σημερινή εισαγωγή του 4G.Παράλληλα, η ΜΤΝ επένδυσε σημαντικότατα ποσά στην αναβάθμιση της πρόσβασης στους μεγάλους διεθνείς διαδικτυακούς κόμβους, ώστε να εξασφαλίζεται γρήγορη και απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο. Το μέχρι σήμερα κόστος αυτών των επενδύσεων φθάνει στα €60 εκ. Οι επενδύσεις θα συνεχιστούν, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει ποιοτικές ασύρματες υπηρεσίες γρήγορου διαδικτύου και να επωφεληθεί από την πρόσβαση στο νέο ψηφιακό κόσμο.

Που βρίσκεται σήμερα η MTN όσον αφορά τον ανταγωνισμό και πως τον αντιμετωπίζετε; Είστε ικανοποιημένοι από τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα;
Είμαστε σήμερα ο καλύτερος τηλεπικοινωνιακός παροχέας στην Κύπρο και αυτό αποδεικνύεται με βάση κάθε κριτήριο: αύξηση μεριδίου, κάλυψη, επενδύσεις, καινοτομία, σημεία πώλησης, τιμές, προσφορές και προνόμια!
Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη συνεχή αύξηση του μεριδίου αγοράς μας, τόσο στον τομέα των κινητών όσο και των σταθερών. Και αυτό ισχύει και για τους ιδιώτες αλλά και για τους εταιρικούς μας πελάτες.
Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ΜΤΝ4G, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει ποιοτικές ασύρματες υπηρεσίες γρήγορου διαδικτύου και να επωφεληθεί από την πρόσβαση στον νέο ψηφιακό κόσμο που είναι ήδη εδώ.

 

 

Δειτε Επισης

Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND
Νέος κύκλος εξαγορών στην Πληροφορική-Κοντά σε deal η Profile Software
Κινητή τηλεφωνία: Τα μερίδια αγοράς και οι αυξομειώσεις στα ποσοστά των παρόχων
Το ποσοστό των Κυπρίων που χρησιμοποίησαν υπηρεσίες e-government το 2023
Επιστρέφει η σταθερή τηλεφωνία με κύριο μέσο τις συνδέσεις τύπου fiber optic-Αύξηση και στους χρήστες κινητής
Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense