Με αέρα ανα-νέο-σης το νέο ΔΣ Developers

Με αέρα νέας γενιάς καταρτίστηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, το οποίο προέκυψε από την πρόσφατη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Αν και στη θέση του προέδρου παρέμεινε ο Παντελής Λεπτός, εντούτοις σε στις υπόλοιπες θέσεις ήταν αισθητή η παρουσία νεότερων στελεχών των κλάδου οι οποίοι εκπροσωπούν τόσο μεγάλες εταιρείες όσο και μικρότερες. 

Πρόεδρος επανεξελέγη ο Παντελής Λεπτός, Αναπληρωτής Πρόεδρος εξελέγη ο Αντώνης Κακουλλής, Αντιπρόεδροι οι Γιώργος Μάης και Γιάννης Μισιρλής, Γραμματέας ο Πανίκος Λειβαδιώτης και Ταμίας ο Γιάννος Πίπης. Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν ως μέλη, οι Μιχάλης Ζαβός, Σάββας Γεωργιάδης, Δημήτρης Ασσιώτης, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Μάρκος Χριστοδούλου, Νικόλας Τοφαρίδης, Λεόντιος Χατζηβασίλης, Νικόλας Κάρουλλας και Κωνσταντίνος Ακαθιώτης.

Στην επόμενή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο θα καθορίσει τους άξονες στρατηγικής πάνω στους οποίους θα κινηθεί ο Σύνδεσμος το επόμενο διάστημα, βάσει και των προτάσεων και εισηγήσεων που κατατέθηκαν από τα μέλη στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Δήλωση Προέδρου

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, Παντελής Λεπτός, χαρακτήρισε τη Συνέλευση του Συνδέσμου αφετηρία για πιο δυναμική προώθηση των θέσεων και εισηγήσεων του Συνδέσμου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αυξημένο ενδιαφέρον των μελών και την ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. «Όπως τόνισα και ενώπιον της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, ο τομέας των ακινήτων είναι κεντρικός πυλώνας ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ και δημιουργία πολλών χιλιάδων θέσεων εργασίας. Οι εταιρείες ανάπτυξης γης έχουν αποδείξει ότι όταν υπάρχει ηρεμία και το κατάλληλο πλαίσιο στην αγορά, μπορούν με ευελιξία να κινηθούν, να αναπροσαρμόσουν και να αναβαθμίσουν ποιοτικά το προϊόν τους και να επιτύχουν θεαματικές πωλήσεις για το καλό του συνόλου της οικονομίας και του τόπου», δήλωσε ο κ. Λεπτός.   

 

Δειτε Επισης

UBS: Η παγκόσμια αγορά ακινήτων και ο κίνδυνος φούσκας σε 25 μεγαλουπόλεις
Επιστρέφει η σταθερή τηλεφωνία με κύριο μέσο τις συνδέσεις τύπου fiber optic-Αύξηση και στους χρήστες κινητής
Ηλεκτρική διασύνδεση: Διαβουλεύσεις σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο και όλα τα λεφτά τα 100 εκατ. της Κύπρου
Επιτάχυνση κατέγραψε ο ΣΠΟΔ τον Αύγουστο με ετήσια αύξηση 0,8%
Μείωση τιμών σε 25 προϊόντα, αύξηση σε 18-Τι καταδεικνύει το Παρατηρητήριο Τιμών
Μισός αιώνας κύρους και καινοτομίας: Η Pafilia Property Developers στην κορυφή της κατασκευαστικής αριστείας
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας
Ανδρέας Παπακωνσταντίνου ο εκλεκτός Χριστοδουλίδη για Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας
Πνευματικά δικαιώματα: Κρίνεται στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η τύχη του νόμου που ψήφισε η Βουλή
Tροποποίηση νόμου για ξένους επαγγελματίες οδηγούς ώστε να μην εκτροχιαστεί η εφοδιαστική αλυσίδα-Αίτημα ΠΑΣΥΛΕ