Εγκαίνια νέων γραφείων της ΕΥ Κύπρου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ελεγκτικού οίκου ΕΥ Κύπρου, στη Λευκωσία, στην οδό Στασίνου 6. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, στην παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, αρχηγών και εκπροσώπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, ανεξάρτητων αξιωματούχων, του Δημάρχου της Λευκωσίας και εκπροσώπων ξένων διπλωματικών αποστολών. 

 

Μιλώντας κατά την τελετή εγκαινίων ο Διευθύνων Συνέταιρος της ΕΥ Κύπρου Ανδρέας Δημητρίου, επισήμανε ότι η εφαρμογή της φιλοσοφίας Workplace of the Future στα νέα γραφεία του οργανισμού αποτέλεσε μια μεγάλη αλλαγή για τον κάθε ένα από τους εργαζόμενους. «Κληθήκαμε να προσαρμοστούμε και το κάναμε. Σήμερα η αλλαγή είναι έντονη σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Το περιβάλλον μεταβάλλεται συνεχώς και ενώ υπάρχουν κάποια φωτεινά σημεία, εντούτοις η οικονομική κρίση συνεχίζει να ρίχνει μια μεγάλη σκιά στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας.» Σε αυτό το περιβάλλον των μεγάλων αλλαγών, σημείωσε, «πιστεύουμε ότι η αποστολή μας – η δημιουργία ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα (Building a better working world) – είναι εξαιρετικά επίκαιρη και διασφαλίζει ότι η δική μας συμβολή θα είναι θετική. Η αποστολή μας, μας δίνει την ενέργεια και την απαραίτητη έμπνευση για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο.» Κλείνοντας ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι «το καλύτερο για το επάγγελμά μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξή του η οποία θα επιτευχθεί με τη συνεργασία όλων εμάς που το ασκούμε και την υποστήριξη των ρυθμιστών του επαγγέλματός και της Πολιτείας. Έτσι θα καταφέρουμε να συνεισφέρουμε και σε μια καλύτερη και ευημερούσα Κύπρο στο μέλλον.»

Ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, τόνισε κατά την τελετή εγκαινίων ότι «η κυπριακή παρέμεινε όρθια, επειδή εταιρείες όπως η ΕΥ παρέμειναν σταθερές και διατήρησαν το δυναμισμό, την προοπτική και τη δραστηριότητά τους.» Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι η κυπριακή οικονομία θα ανακάμψει επειδή εταιρείες όπως η ΕΥ «πραγματοποιούν τέτοιες δυναμικές κινήσεις όπως είναι η επένδυση σε μια έδρα, σε ένα κτίριο στολίδι για την πρωτεύουσα επενδύοντας ακριβώς στις υποδομές που θα επιτρέψουν στο εξαίρετο στελεχιακό δυναμικό που διαθέτει να συνεχίσει τη δραστηριότητα του και να συνεχίσει να αποτελεί ένα πραγματικό και αξιόπιστο πυλώνα για τον τομέα των υπηρεσιών αλλά και την οικονομία μας γενικότερα.»

Δειτε Επισης

ΕΚΟ Κύπρου: Στον πρώτο νικητή του νέου EKO Smile App διαγωνισμού τα κλειδιά της Mercedes-Benz GLA 180
Deloitte ποδηλατικός γύρος Λεμεσού: Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης
Κύπριος επιχειρηματίας στηρίζει εμβληματική μουσική παράσταση που ανεβαίνει στο Ηρώδειο για καλό σκοπό
Εννέα κορυφαίοι αθλητές ενώνουν δυνάμεις με το Simba Animal Aid Cyprus και τη φωτογράφο Μαρίνα Σιακόλα
Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες
Le Sundeck Robuchon: Το εντυπωσιακό Grand Opening Summer Party
Μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy