Powered by

Θετικές ενδείξεις από Γερμανία

Το τουριστικό ρεύμα από τη Γερμανία προς την Κύπρο αναμένεται να έχει αυξητική τάση το 2015, εκτιμά ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), που συμμετέχει στην παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού ITB Berlin που πραγματοποιείται μεταξύ 4 και 8 Μαρτίου στο Βερολίνο με δικό του περίπτερο, μαζί με τους επαγγελματικούς Συνδέσμους και άλλους φορείς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας ήταν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο του ΚΟΤ Άγγελο Λοϊζου και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου και του ΚΟΤ πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα στελέχη σημαντικών Οργανωτών Ταξιδίων, στις οποίες επικράτησε θετικό κλίμα και διαφάνηκαν θετικές προοπτικές.

Έγιναν επίσης συναντήσεις με αεροπορικές Εταιρείες στα πλαίσια των οποίων  εκφράστηκε ενδιαφέρον για διεύρυνση του πτητικού τους προγράμματος με νέα δρομολόγια προς και από την Κύπρο.

Ο ΚΟΤ, όπως ανέφερε ο κ. Λοϊζου, μέσα από τις επαφές του, έκανε το παν από την πλευρά του για περαιτέρω διεύρυνση της Γερμανικής αγοράς και εναπόκειται πλέον και στους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας να προσφέρουν ελκυστικές τιμές και πακέτα για την Κύπρο.

Ο κ. Λοϊζου ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει οι προσπάθειες να είναι συλλογικές για να ευοδώσουν στο θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά τις συναντήσεις με τους Οργανωτές Ταξιδίων και τις Αεροπορικές Εταιρείες.

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών
Δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία του στην Ευρώπη το αεροδρόμιο Λάρνακας-Αναγνώριση από το ACI Europe
Δημήτρης Νησιώτης: Ενισχύεται δυναμικά το οικοσύστημα της πληροφορικής-Να μπει σε θέση οδηγού το κράτος
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Φιλοξένησε την ιστορική επίσκεψη Ναρέντρα Μόντι στην Κύπρο
Άνοιξε ο δρόμος για αποθήκευση ενέργειας στο δίκτυο ηλεκτρισμού-Πού θα τοποθετηθούν και ποιας ισχύος θα είναι
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με ΤΝ και πώς η EY μετασχηματίζει τις ελεγκτικές της υπηρεσίες-O σχεδιασμός τετραετίας
Ευγ. Ευγενίου: Πέρασε το μήνυμα στις ινδικές επιχειρήσεις-Βάση για δραστηριοποίηση στην ευρωπαϊκή αγορά η Κύπρος
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Προς έγκριση από το Ecofin το τροποποιημένο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου