Συνεργασία στα μέτρα της κρίσης

Τις δυνάµεις τους αποφάσισαν να ενώσουν ο νοµικός Κρις Τριανταφυλλίδης, ο εκτιµητής ακινήτων και Διευθύνων Σύµβουλος της Κίκης Αθηνοδώρου & Συνεργάτες Λτδ Κίκης Αθηνοδώρου και ο πρώην Γενικός Διευθυντής Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου Φοίβος Στασόπουλος.

Οι τρεις επαγγελµατίες που δραστηριοποιούνται σε τρεις διαφορετικούς τοµείς - αλλά τις περισσότερες φορές αλληλένδετους - αποφάσισαν να συνεργαστούν µε σκοπό να είναι σε θέση να παρέχουν στους πελάτες τους ένα ολοκληρωµένο φάσµα υπηρεσιών.

Όπως δήλωσε στο InBusinessNews ο Κίκης Αθηνοδώρου, "είµαστε τρία άτοµα µε σηµαντική τριβή, ο καθένας στον τοµέα του. Πρόκειται για µια συνεργασία των τριών µας - και όχι συνεταιρισµό - που αποσκοπεί στο να βοηθήσει τον πελάτη να αξιολογήσει τα δεδοµένα της επιχειρηµατικής του δραστηριότητας, τις πραγµατικές προοπτικές της ακίνητης περιουσίας του, τις επιλογές αναδιάρθρωσης του δανεισµού του και τις σχετικές νοµικές πτυχές."

Διευκρίνισε ότι "λειτουργούµε καταλυτικά µεταξύ πελατών και τραπεζών, µε στόχο την εξεύρεση αµοιβαία αποδεκτών και βιώσιµων λύσεων µε βάση τα δεδοµένα του κάθε πελάτη και της περιουσίας του. Ενηµερώνουµε τον πελάτη µε ειλικρίνια και επαγγελµατισµό για τις διαθέσιµες επιλογές και εκφέρουµε την άποψή µας µε επιχειρήµατα, προσπαθώντας να αποτρέψουµε διαιώνιση προβληµάτων και επικίνδυνα αδιέξοδα."

Τέλος, ο Κίκης Αθηνοδώρου ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης δεν θα συµβουλευτεί κατ' ανάγκη και τους τρεις, αν δεν χρειάζεται κάποιον σύµφωνα µε τις ανάγκες του, καθώς επίσης ότι σε περίπτωση που για παράδειγµα ο πελάτης έχει ήδη κάποιον άλλο δικηγόρο δεν είναι υποχρεωµένος να συµβουλευτεί τον κ. Τριανταφυλλίδη, ή άλλο εκτιµητή, δεν χρειάζεται να συµβουλευτεί τον κ. Αθηνοδώρου κλπ.

«Απλώς έχουµε συνεργαστεί πολλές φορές, ταιριάζει ο τρόπος λειτουργίας µας και της δουλειάς µας και έχουµε συµπεράνει ότι µπορούµε να δίνουµε σφαιρικές και ολοκληρωµένες λύσεις σε πελάτες», κατέληξε.

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας