Νέος σεφ για την Lidl

Η αλυσίδα υπεραγορών Lidl ανακοίνωσε συνεργασία με τον σεφ Kevin Love -o οποίος είναι κάτοχος Michelin star- σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουν την ποιότητα των προϊόντων τους.
 
Ο Kevin Love, ο οποίος  ήταν για τρία χρόνια επικεφαλής σεφ στο Heston Blumenthal’s The Hinds Head in Bray, είναι ο πρώτος chef-in-residence και συνεργάζεται με την αλυσίδα στη βάση πλήρους απασχόλησης.

Ο Kevin Love, ο οποίος εργαζόταν ως store manager στην Lidl πριν γίνει σεφ, έχει τριετή συνεργασία με πρώτο βήμα τη δημιουργία νέας σειράς τροφίμων ενόψει του Πάσχα η οποία προωθείται ήδη στην διαφημιστική καμπάνια.

Ο Love θα είναι επίσης υπεύθυνος για την προμήθεια των συστατικών που χρησιμοποιούνται στο δικό του εμπορικό σήμα σε προϊόντα της Lidl.

 

Δειτε Επισης

Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Συγχαίρει Γ. Παντελίδη για εκλογή στην Προεδρία ΟΕΒ ο ΠΙΣ-«Προσβλέπουμε σε εποικοδομητική συνεργασία»
Σημαντική διάκριση για τον επιχειρηματία John Christodoulou-Βραβεύτηκε με το «Maria Callas Grand Prix Monaco»
Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου