Τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΕΥ

H EY εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στη Λευκωσία που είναι βασισμένα στη φιλοσοφία Workplace of the Future. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης στην παρουσία αρχηγών και εκπροσώπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, ανεξάρτητων αξιωματούχων, του Δημάρχου της Λευκωσίας και εκπροσώπων ξένων διπλωματικών αποστολών. 

Μιλώντας κατά την τελετή εγκαινίων η Υπέυθυνη Επικοινωνίας του διεθνούς οίκου παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, Κυπρούλα Παπαχριστοδούλου ανέφερε ότι η απόφαση για μετακίνηση της εταιρείας στο κέντρο της Λευκωσίας στο Jean Nouvel Tower, λήφθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας της για συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος. Τα νέα γραφεία, συμπλήρωσε, είναι αισθητικά, τεχνολογικά και κτιριολογικά αναβαθμισμένα και βασισμένα σε ένα μοντέλο λειτουργίας της επιχείρησης που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, δίνει έμφαση στη συλλογική δουλεία, στην εμπιστοσύνη αλλά και στο αποτέλεσμα. Αυτή η φιλοσοφία τόνισε η κ Παραχριστοδούλου υπογραμμίζει και ενθαρρύνει την ευελιξία στον τρόπο εργασίας και περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικού διαμορφωμένους χώρους εργασίας. 

Ο Διευθύνων Συνέταιρος της ΕΥ Κύπρου Ανδρέας Δημητρίου επισήμανε ότι η εφαρμογή της φιλοσοφίας Workplace of the Future στα νέα γραφεία του οργανισμού αποτέλεσε μια μεγάλη αλλαγή για τον κάθε ένα από τους εργαζόμενους. Ο κ. Δημητρίου μίλησε στην κάμερα του InBusinessNews 

Τον Ιουλίο του 2013 ως διεθνές εμπορικό σήμα της εταιρείας Ernst & Young υιοθετήθηκε η ονομασία ΕΥ. Τότε προστέθηκε στο λογότυπο της εταιρείας και η αποστολή της: η οικοδόμηση ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα -Building a better working world. 

 

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας