Μαυρέλλης: Ποτέ δεν είχαμε επαφή με τον Βγενόπουλο

Ουδέποτε είχαμε επαφή με τον Α. Βγενόπουλο για το θέμα του δανείου που λάβαμε ή για οτιδήποτε άλλο, ξεκαθαρίζει μιλώντας στο InBusinessNews o Χρήστος Μαυρέλλης επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου Χρύσης Δημητριάδης.

Είμαστε ένα γραφείο με 65 χρόνια παρουσίας στον τομέα και είναι άδικο να ακούγονται τα όσα ακούγονται, πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον κ. Μαυρέλλη, το γραφείο θα εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση για το θέμα του δανείου που έλαβε από τη Λαϊκή Τράπεζα για ανέγερση των νέων του γραφείων.

Διαβάστε επίσης: Νεοκλέους: Κανένα πρόβλημα με Χρ. Δημητριάδη

Όπως είπε ο κ. Μαυρέλης, τότε ακολουθήθηκε η διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ζητήσαμε προσφορές για δάνειο με καθορισμένη διάρκεια και επιτόκιο βασισμένο σε Euribor, εξήγησε. «Λάβαμε προσφορές από πέντε τράπεζες και επιλέγηκε η Λαϊκή αφού πρόσφερε την καλύτερη προσφορά η οποία ήταν κατά 0.05% χαμηλότερη της αμέσως προηγούμενης».

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, πρόσθεσε ο κ. Μαυρέλης, δουλεύαμε οκτώ μήνες πριν τον διορισμό την κ. Αντωνιάδου ως διαχειρίστριας της Λαϊκής.

Αν και δεν ήταν 100% βέβαιος, ο επικεφαλής του γραφείου Χρύσης Δημητριάδης, ανέφερε πως από την περίοδο που ενεπλάκη το γραφείο Νεοκλέους στην υπόθεση, δεν εκδόθηκε λογαριασμός σχετικός με την υπόθεση από το γραφείο τους. «Δεν την βλέπαμε ως μία υπόθεση για να βγάλουμε λεφτά».

Ερωτηθείς γιατί θεωρεί ότι εξέδωσε τώρα τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η διαχειρίστρια της Laiki Legacy, εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός ότι σύντομα λήγει το συμβόλαιο της.

 

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum