Adv. Feature- Η Fileminders μέρος του προγράμματος συνεργατών της M-Files

Σαν συνεργάτης της M-Files, η Fileminders παρέχει στους πελάτες της τον πιο αποδοτικό τρόπο διαχείρισης, ασφάλειας και διανομής πληροφοριών και εγγράφων. Η βάση πελατών της Fileminders περιλαμβάνει οργανισμούς από διάφορες βιομηχανίες και η εταιρία σκοπεύει να προωθήσει την λύση της M-Files ώστε να αναβαθμίσει τα απαρχαιωμένα συστήματα αρχείων των πελατών της.

Η μεταπήδηση σε ένα δυναμικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και εγγράφων θα βελτιώσει την αποδοτικότητα και την ροή εργασιών, διευκολύνοντας την επαναχρησιμοποίηση των πληροφοριών, και αποφεύγοντας απώλεια δεδομένων.

«Συνεργαζόμαστε με πολλούς οργανισμούς, καθ’ ένας από τους οποίους έχει ιδιαίτερες ανάγκες στη διαχείριση εγγράφων. Η ευελιξία και δυνατότητα παραμετροποίησης της λύσης M-Files μας παρέχει ένα σημαντικό στρατηγικό πλεονέκτημα γιατί μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στις ειδικές ανάγκες των πελατών μας σε αυτούς τους απαιτητικούς τομείς της αγοράς», συμφώνα με τον Χρίστη Χαραλάμπους, Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της Fileminders. «Η M-Files είναι η ιδανική πλατφόρμα για πελάτες μας που έχουν ανάγκη για μια εύχρηστη και παράλληλα ισχυρή λύση για την ηλεκτρονική διαχείριση των αρχείων τους. Είναι εύκολα κατανοητή και φιλική προς τους χρήστες, με αποτέλεσμα τη γρήγορη εφαρμογή της διαδικασίας και την προσαρμογή χρηστών.»

Η M-Files προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ευκολίας στη χρήση, δυνατότητες παραμετροποίησης και εργαλείων που ποικίλουν από έλεγχο εγγράφων και αυτοματοποίηση της ροής εργασιών, μέχρι εκτεταμένη υποστήριξη περιεχομένου και διαδικασιών που σχετίζονται με τη συμμόρφωση και τυπικές διαδικασίες λειτουργίας (Standard Operating Procedures, SOP), παρεκκλίσεις, CAPAs (διορθωτική δράση/προληπτική δράση) και ελέγχους.

Για την Fileminders
Η Fileminders είναι πρωτοπόρος στην τομέα διαχείρισης αρχείων και πληροφοριών στην Κύπρο από το 2004 και προσφέρει καινοτόμες λύσεις στην αγορά. Οι υπηρεσίες της Fileminders οι οποίες σχετίζονται με την κατάλληλη διαχείριση πληροφοριών, χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες, αυτές είναι: διαχείριση αρχείων, ψηφιοποίηση εγγράφων, εμπιστευτική καταστροφή εγγράφων, ασφαλής αποθήκευση ηλεκτρονικών μέσων φύλαξης πληροφοριών. Το 2007 η Fileminders τιμήθηκε με το «Βραβείο Καινοτομίας» από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Κύπρου, ενώ το 2011 της απονεμήθηκε το  Βραβείο Καλύτερης Μικρομεσαίας Επιχείρησης στα IN Business Awards.


Για την M-Files
Οι λύση Διαχείρισης Περιεχομένου και Εγγράφων της M-Files παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο σωστό περιεχόμενο από οποιονδήποτε κεντρικό σύστημα ή και συσκευή της επιχείρησης. Η λύση της M-Files επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα προσαρμογής χρηστών με αποτέλεσμα τη γρήγορη απόδοση επένδυσης με μια εύκολα κατανοητή προσέγγιση η οποία βασίζεται στη διαχείριση πληροφοριών κατά το «Τι» είναι έναντι του «Που» είναι αποθηκευμένο. Με επιλογές cloud και υβριδικής ανάπτυξης, η M-Files δίνει την ισχύ στο χέρι του χειριστή να ελέγχει και να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο με βάση τις απαιτήσεις του. Χιλιάδες οργανισμοί σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως η SAS, Elekta και EADS, χρησιμοποιούν το σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου και Εγγράφων από την M-Files. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.m-files.com

 

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum