Νεοκλέους: Κανένα πρόβλημα με Χρ. Δημητριάδη

Ξεκάθαρη και απόλυτη ήταν η απάντηση του Ανδρέα Νεοκλέους, επικεφαλής του ομώνυμου δικηγορικού γραφείου, σε ερώτηση εάν η υπόθεση με την παραίτηση της διαχειρίστριας της Laiki Legacy αφορά διαμάχη με το δικηγορικό γραφείο Χρύση Δημητριάδη. Ο κ. Νεοκλέους τόνισε, μιλώντας στο InBusinessNews, ότι οι σχέσεις των δύο δικηγορικών επιχειρήσεων είναι άριστες και όσα στον Τύπο γράφονται είναι για κατανάλωση απλώς και μόνο επειδή θεωρούνται πως «πουλούν».

Παράλληλα, ο κ. Νεοκλέους κάνοντας ιστορική αναδρομή από την ημέρα που ανέλαβε ως νομικός σύμβουλος της Laiki Legacy τόνισε: «Εμείς εξέτασε και χειριστήκαμε όλες τις νομικές υποθέσεις που αντιμετώπιζε η Λαϊκή είτε ως ενάγων είτε εναγόμενο μέρος. Μία από αυτές ήταν και η αγωγή κατά των Βγενόπουλου, Μπουλούτα και Μάγειρα, την οποία μέχρι ενός σημείου χειριζόταν το γραφείο Χρ. Δημητριάδη. Εμείς στα πλαίσια της συνεργασίας και της καλής σχέσης που έχουμε με το εν λόγω δικηγορικό γραφείο δεν θέσαμε εκτός διαδικασίας το γραφείο Χρ. Δημητριάδη, αλλά αντίθετα συνεργαστήκαμε μαζί τους προσθέτοντας μάλιστα σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση καθιστώντας την πιο ισχυρή για την πλευρά της Λαϊκής».

Μάλιστα, ο κ. Νεοκλέους θεωρεί πως η όποια αναστάτωση προκλήθηκε από την απόφαση της Αρχής Εξυγίανσης (σ.σ. Κεντρική Τράπεζα) αναφορικά με την ανάθεση της ηγεσίας για την υπόθεση Λαϊκής εναντίον Βγενόπουλου στο γραφείο Χρ. Δημητριάδη από το γραφείο Νεοκλέους που ήταν μέχρι πρόσφατα. Χωρίς να θέλει να σχολιάσει φήμες, σενάρια και ψίθυρους ο κ. Νεοκλέους σημείωσε πως κάποιοι επεδίωξαν την απομάκρυνσή τους από την υπόθεση αφού ήταν σε θετικό δρόμο με εξασφάλιση –μάλιστα- συντηρητικού διατάγματος (παγοποίηση περιουσιακών στοιχείων).

Την ίδια στιγμή ο κ. Νεοκλέους άφησε να νοηθεί πως η στάση της Κεντρικής Τραπεζας έναντι των νομικών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν κατά βγενόπουλου και συνεργατών του δεν ήταν υποβοηθητική αλλά συχνά χαρακτηριζόταν από κωλυσιεργία, αναβλητικότητα ή αδιαφορία. Επ’ αυτού δεν σχολίασε περαιτέρω ο κ. Νεοκλέους, τονίζοντας όμως: «Τα συμπεράσματα για αυτή τη στάση είναι δικά σας».

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας