Η ΕΥ εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στη Λευκωσία

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ελεγκτικού οίκου ΕΥ Κύπρου, στη Λευκωσία, στην οδό Στασίνου 6. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, στην παρουσία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, αρχηγών και εκπροσώπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, ανεξάρτητων αξιωματούχων, του Δημάρχου της Λευκωσίας και εκπροσώπων ξένων διπλωματικών αποστολών.

Τα νέα γραφεία της ΕΥ αποτελούν ένα σταθμό σε μια συνεχή πορεία ανόδου η οποία ξεκίνησε το 1937 με την ίδρυση του πρώτου εγγεγραμμένου ελεγκτικού οίκου στο νησί. Η απόφαση για μετακίνηση της Εταιρείας στο κέντρο της Λευκωσίας, στο Jean Nouvel Tower, λήφθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας της για συνεχή βελτίωση του εργασιακού της περιβάλλοντος. Τα νέα γραφεία, τα οποία είναι βασισμένα στη φιλοσοφία Workplace of the Future, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι αισθητικά, τεχνολογικά και κτιριολογικά αναβαθμισμένα και βασισμένα σε ένα μοντέλο λειτουργίας της επιχείρησης που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, δίνει έμφαση στη συλλογική δουλειά, στην εμπιστοσύνη αλλά και στο αποτέλεσμα. «Αυτή η φιλοσοφία υπογραμμίζει και ενθαρρύνει την ευελιξία στον τρόπο εργασίας και περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικά διαμορφωμένους χώρους εργασίας. Πρόκειται για ένα ενιαίο πλαίσιο που επιτρέπει στα γραφεία της ΕΥ, σε όλον τον κόσμο, να κινηθούν συντονισμένα προς την ίδια κατεύθυνση και να δώσουν στα στελέχη τους τα εργαλεία, την τεχνολογία αλλά και τη μέθοδο εργασίας που θα τους επιτρέψει να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους. Η Κύπρος είναι μια απ’ τις πρώτες χώρες που υιοθετεί το νέο μοντέλο εργασίας».

Μιλώντας κατά την τελετή εγκαινίων ο Διευθύνων Συνέταιρος της ΕΥ Κύπρου Ανδρέας Δημητρίου, επισήμανε ότι η εφαρμογή της φιλοσοφίας Workplace of the Future στα νέα γραφεία του οργανισμού αποτέλεσε μια μεγάλη αλλαγή για τον κάθε ένα από τους εργαζόμενους. «Κληθήκαμε να προσαρμοστούμε και το κάναμε. Σήμερα η αλλαγή είναι έντονη σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Το περιβάλλον μεταβάλλεται συνεχώς και ενώ υπάρχουν κάποια φωτεινά σημεία, εντούτοις η οικονομική κρίση συνεχίζει να ρίχνει μια μεγάλη σκιά στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας.» Σε αυτό το περιβάλλον των μεγάλων αλλαγών, σημείωσε, «πιστεύουμε ότι η αποστολή μας – η δημιουργία ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα (Building a better working world) – είναι εξαιρετικά επίκαιρη και διασφαλίζει ότι η δική μας συμβολή θα είναι θετική. Η αποστολή μας, μας δίνει την ενέργεια και την απαραίτητη έμπνευση για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο.» Κλείνοντας ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι «το καλύτερο για το επάγγελμά μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξή του η οποία θα επιτευχθεί με τη συνεργασία όλων εμάς που το ασκούμε και την υποστήριξη των ρυθμιστών του επαγγέλματός και της Πολιτείας. Έτσι θα καταφέρουμε να συνεισφέρουμε και σε μια καλύτερη και ευημερούσα Κύπρο στο μέλλον.»

Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο του 2013, ως διεθνές εμπορικό σήμα της εταιρείας της εταιρείας Ernst & Young, υιοθετήθηκε η ονομασία ΕΥ. Τότε προστέθηκε στο λογότυπο της εταιρείας και η αποστολή της, η οικοδόμηση ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα, Building a better working world,  η οποία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα του σήματός της ΕΥ. Πρόκειται για μια αποστολή ιδιαίτερα φιλόδοξη αλλά και ιδιαίτερα σημαντική η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

 

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας