Νέα συλλογή από την εταιρεία Swarovski

Τη νέα συλλογή της λανσάρει και στην κυπριακή αγορά η φίρμα Swarovski. Για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 της Swarovski πηγή έμπνευσης είναι η φύση και, πιο συγκεκριμένα, ο κήπος.

"Δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο κήπο, αλλά για ένα ονειρικό, μοντέρνο τοπίο που περικλείει από απαλές ανοιξιάτικες παστέλ αποχρώσεις έως έντονα καλοκαιρινά χρώματα που αποπνέουν πολυτέλεια. Η φύση είχε πάντα ιδιαίτερη σημασία για τη Swarovski. Η συλλογή Crystal Garden επιβεβαιώνει το πάθος της επωνυμίας για τον νεωτερισμό και γι’ αυτό το λόγο στραφήκαμε στη χλωρίδα, στην πανίδα και στα έντομα για να αντλήσουμε έμπνευση και να δημιουργήσουμε ρέουσες, θηλυκές γραμμές και μοτίβα" εξηγεί η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της εταιρείας αξεσουάρ.

Παράλληλα, τονίζεται: "Αιθέριος και φωτεινός, αυτός ο σύγχρονος κήπος εκφράζεται μέσα από τα διάτρητα μεταλλικά στοιχεία, τις εμπνευσμένες από τη φύση φόρμες και τα κρύσταλλα σε οβάλ και navette κοπή καθώς και σε σχήμα σταγόνας, ώστε να παραπέμπουν διακριτικά σε όμορφα φύλλα και πέταλα. Σαν τις λαμπερές ηλιαχτίδες, οι χρυσαφένιες μεταλλικές αποχρώσεις ακτινοβολούν σε όλη τη συλλογή, που συνδυάζει μια παλέτα κρυστάλλινων χρωμάτων όπως το ανοιχτό πράσινο, το ροζ και το τιρκουάζ. Η δυνατότητα πολλών συνδυασμών και η ποικιλομορφία αποτελούν επίσης βασικά χαρακτηριστικά, καθιστώντας αυτή τη συλλογή ιδανική για τη σύγχρονη πολυδιάστατη γυναίκα, είτε για πρωινές είτε για βραδινές εμφανίσεις".

Το θέμα της φύσης εκφράζεται κυρίως μέσα από τα χρώματα που αποτελούν το δυνατό σημείο της Swarovski όπως εξηγεί η ίδια η εταιρεία, καθώς έχει στη διάθεσή της μια παλέτα 150 κρυστάλλινων αποχρώσεων και εφέ.

"Λουσμένη στο φως και στα χρώματα, η συλλογή Crystal Garden για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 προσφέρει πλήθος σχεδίων, από τα πιο ντελικάτα έως τα πιο πληθωρικά, για να προσθέσει γοητεία και λάμψη στην καθημερινότητα" τονίζει καταληκτικά η εταιρεία Swarovski.

 

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024