Νέα γενιά ελαστικών Sailun και γκάζια στην Άχνα

Ταχύτητα, γκαζώματα με αγωνιστικά αυτοκίνητα για drifting και αρκετοί δημοσιογράφοι που κυρίως ασχολούνται με το αυτοκίνητο ήταν τα κομμάτια του παζλ της παρουσίασης των νέων ελαστικών Sailun στην πίστα Achna Speedway.

Η εταιρεία Καποδίστριας που εισάγει τα ελαστικά Sailun στην Κύπρο παρουσίασε τη νέα γενιά του εν λόγω προϊόντος, ZSR τα οποία καλύπτουν τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις της αγοράς.

Μάλιστα, τόσο για την κινεζική εταιρεία κατασκευής ελαστικών όσο και για τα νέα μοντέλα της Sailun βρέθηκε στην Κύπρο και μίλησε ο εμπορικός διευθυντής Ευρώπης του ομίλου, Thomas Jang. Ο Κινέζος σχεδιαστής ελαστικών με πείρα 33 ετών στην εν λόγω αγορά μίλησε στην κάμερα του IN Business τονίζοντας πως εκτιμά ιδιαίτερα την πορεία που καταγράφουν τα Sailun στην Κύπρο.

Ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας που εισάγει τα Sailun στην Κύπρο, Μάριος Καποδίστριας σημείωσε πως τα ελαστικά της εταιρείας κερδίζουν όλο και περισσότερα μερίδια αγοράς, ενώ αποκάλυψε πως για την πρώτη εισαγωγή αλλά και για τη νέα γενιά των Sailun τα ελαστικά δοκιμάστηκαν πρώτα από τους ιδίους και έπειτα έφτασαν στην Κύπρο.

Στην παρουσίαση των νέων Sailun δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα γενιά των ελαστικών οδηγώντας οι ίδιοι αυτοκίνητα, στα οποία εφαρμόστηκε το νέο προϊόν. Μάλιστα, ειδικοί στον χώρο έστησαν κώνους και έβαλαν αρκετά απαιτητικές ασκήσεις στους δοκιμαστές των νέων ελαστικών. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές ενώ περαιτέρω σχόλια αναμένονται από τον πλέον απαιτητικό σχολιαστή, που είναι βεβαίως ο κάθε οδηγός στους κυπριακούς δρόμους.

 

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024