Supernova Consulting Ltd: Πιστοποιήθηκε με ISO 9001

Η Supernova Consulting Ltd ανακοινώνει ότι από τον Δεκέμβριο του 2014, έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO 9001:2008 Σύστημα Διατήρησης Ποιότητας. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "η Supernova Consulting, η πρώτη εταιρεία που έχει διακριθεί ως χρυσός συνεργάτης SAP στην Κύπρο και την Ελλάδα, πέτυχε ακόμη μια σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνοντας γι’ ακόμη μια φορά ότι παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της".

“Η πιστοποίηση ISO 9001 δεν ήταν το κίνητρο για να επενδύσουμε και να υλοποιήσουμε το σύστημα αυτό στον οργανισμό μας. Ο κύριος μας σκοπός ήταν η βελτιστοποίηση της ποιότητας και σταθερότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας”, ανέφερε ο κ. Κυριάκος Στυλιανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Supernova Consulting. “Τα προηγούμενα δυο χρόνια εργαστήκαμε σκληρά για την εφαρμογή αυτού του συστήματος και η πιστοποίηση που επακολούθησε ήταν η επιβράβευση της σκληρής αυτής δουλειάς και επιμονής από την ομάδα μας”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ISO 9001:2008, ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα συστήματα ποιότητας, είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τις επιχειρήσεις να διασφαλίσουν την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν. "Το σύστημα αναγνωρίζει ότι οι πολιτικές, διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης διασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της". Επίσης, με την απόκτηση της πιστοποίησης αυτής η εταιρεία δεσμεύεται ότι συνεχώς θα ανανεώνει τις διαδικασίες αυτές, για να αντιμετωπίσει νέες απαιτήσεις που τυχόν να εμφανιστούν και παράλληλα ότι το επίπεδο ποιότητας που προσφέρει θα βελτιώνεται.

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum