LaikoCosmos: Αναλαμβάνει logistics για βρετανικές βάσεις

Η LaikoCosmos Trading έχει υπογράψει συμφωνία με την Sodexo για να ενεργεί ως ο logistics συνεργάτης τους που να παρέχει όλη την γκάμα Βρετανικών προϊόντων ξηρής μορφής και κατάψυξης στα καταστήματα British Forces Cyprus Retail στις Βρετανικές βάσεις.

Προηγήθηκε αξιολόγηση της εταιρείας στον τομέα logistics και δικτύου διανομής. Η Sodexo παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στην κοινότητα των Βρετανικών ενόπλων δυνάμεων στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων και υπηρεσιών εστίασης, λιανικών πωλήσεων και ξενοδοχειακών υπηρεσιών και το συμβόλαιο ισχύει για μια περίοδο 3+1+1 ετών.

Τα προϊόντα ξηρής μορφής θα τα εφοδιάζεται από την εταιρεία Costcutter Supermarkets Group, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες του λιανικού εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ τα προϊόντα κατάψυξης θα προέρχονται κυρίως από την εταιρεία Iceland του Ηνωμένου Βασιλείου, την προεξέχουσα εταιρεία κατεψυγμένων τροφίμων λιανικής πώλησης, καθώς και από άλλες γνωστές Βρετανικές και Ευρωπαϊκές προμηθευτικές εταιρείες. Η LaikoCosmos και η Sodexo έχουν επίσης συνάψει συμφωνία με την Delice de France για την αποκλειστική προμήθεια των γνωστών in-store baking and snacking products για τα πιο πάνω καταστήματα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, από τώρα και στο εξής, τα καταστήματα British Forces Cyprus Retail θα προμηθεύονται με το μεγαλύτερο φάσμα των προϊόντων λιανικής πώλησης μέσω της LaikoCosmos και των προμηθευτών της από το Ηνωμένο Βασίλειο, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση στα πιο σύγχρονα brands του Βρετανικού λιανικού εμπορίου, καθώς και στα ‘Independent’ own brand προϊόντα της εταιρείας Costcutter Supermarkets Group, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της PadelPro στη Λευκωσία-Άνοιξαν και επίσημα τις πόρτες τους στο κοινό(pics)
The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
Ιταλία: Ζητά να επανεξεταστεί άμεσα η κατάργηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης στην Ε.Ε.
Κέρδη €3,5 εκ. το πρώτο εξάμηνο για την ΚΕΟ-Αυξημένος κατά 11,9% ο κύκλος εργασιών
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Σε ποια χώρα είναι περισσότερα από τα βενζινοκίνητα
Έντονο γαλλικό ενδιαφέρον για GSI… Τριμερής Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, Μακρόν στη Νέα Υόρκη
Τα συγχρηματοδοτούμενα έργα της επόμενης τριετίας-Τα ποσά που θα διατεθούν ανά Υπουργείο
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές
Κινητή τηλεφωνία: Τα μερίδια αγοράς και οι αυξομειώσεις στα ποσοστά των παρόχων
Όλυμπος: Εγκαινιάζει το εργοστάσιο στο Τσέρι και μπαίνει στη βιομηχανία παραγωγής χαλλουμιού στην Κύπρο