ASBIS: Φέρνει τα Blackberry στην Κύπρο

Ακόμα μια διεθνής μάρκα, η παγκοσμίου φήμης Blackberry, προστίθεται στην γκάμα των προϊόντων που διανέμει η ASBIS Mediterranean! Η εταιρεία έχει αναλάβει τη διανομή των smartphones της Blackberry στην Κύπρο και την τεχνική υποστήριξη τους. Τα γνωστά smartphones Blackberry Classic, Passport και Z30 είναι ήδη διαθέσιμα για διανομή.

«Με τη σειρά των Blackberry smartphones η Asbis Mediterranean προσφέρει μια εξειδικευμένη επιχειρησιακή λύση στο δίκτυο διανομής της, ειδικά για εταιρικούς πελάτες» δήλωσε η κα Ειρήνη Χαραλάμπους, Category Manager της Asbis Mediterranean για smartphones και tablets. Η εταιρεία καθίσταται ο αποκλειστικός συνεργάτης του καναδικού ομίλου για την Κύπρο, εμπλουτίζοντας την γκάμα προσφερόμενων προϊόντων της, τόσο μέσω των δικών της συσκευών Prestigio όσο και με τις εισαγωγές τεχνολογικών προϊόντων από το εξωτερικό.

Η Blackberry
Η BlackBerry® έφερε επανάσταση στην αγορά των κινητών όταν λανσαρίστηκε το 1999. Σήμερα έχει στόχο να συμβάλει στην επιτυχία εκατομμυρίων πελατών παγκόσμια σπρώχνοντας συνεχώς τα όρια στην εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό. Τα smartphones της Blackberry προσφέρουν επαγγελματικές λύσεις κινητής, συνδυάζοντας παραγωγικότητας, απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεργασία και πάνω από όλα ασφάλεια.

Ποια είναι η Αsbis Mediterranean
H ΑSBIS MEDITERANEAN είναι θυγατρική της ASBISc Enterprises Plc και διανέμει προϊόντα τεχνολογίας στην Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ. H ASBISc Enterprises Plc με έδρα την Λεμεσό, ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας από διεθνές προμηθευτές όπως Samsung, Apple, Microsoft, Intel, AMD, Seagate, WD, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo καθώς και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές σε όλη τη περιοχή EMEA, με πάνω από 1400 υπαλλήλους και 32,000 ενεργούς πελάτες σε πάνω από 75 χώρες ανά τον κόσμο.

Δειτε Επισης

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της PadelPro στη Λευκωσία-Άνοιξαν και επίσημα τις πόρτες τους στο κοινό(pics)
The Landmark Nicosia: Έρχεται σύντομα ως ο απόλυτος business και lifestyle προορισμός της Λευκωσίας(pics)
Samsung: Αναπτύσσει τον πρώτο SSD αυτοκινήτου βασισμένο στην 8η γενιά V-NAND
Νέος κύκλος εξαγορών στην Πληροφορική-Κοντά σε deal η Profile Software
Έντονο γαλλικό ενδιαφέρον για GSI… Τριμερής Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, Μακρόν στη Νέα Υόρκη
Τα συγχρηματοδοτούμενα έργα της επόμενης τριετίας-Τα ποσά που θα διατεθούν ανά Υπουργείο
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές
Το ποσοστό των Κυπρίων που χρησιμοποίησαν υπηρεσίες e-government το 2023
Επιστρέφει η σταθερή τηλεφωνία με κύριο μέσο τις συνδέσεις τύπου fiber optic-Αύξηση και στους χρήστες κινητής
Ηλεκτρική διασύνδεση: Διαβουλεύσεις σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο και όλα τα λεφτά τα 100 εκατ. της Κύπρου