Υπ. Ενέργειας: Επιχορήγηση 50% για συμμετοχή στην EXPO

Επιστολή μέσω της οποίας γίνεται ενημέρωση από το ΚΕΒΕ ότι έχει επιτευχθεί η επιδότηση της συμμετοχής στη διεθνή έκθεση Κύπρου EXPO CYPRUS 2015 που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία μεταξύ 13-17 Μαΐου 2015 στους χώρους της πρώην Αρχής Κρατικών Εκθέσεων.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΕΒΕ το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού θα επιδοτήσει, κατ’ εξαίρεση, τα έξοδα συμμετοχής (ενοίκιο χώρου, κατασκευή και εξοπλισμό περιπτέρου) επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην EXPO CYPRUS 2015 με ποσοστό 50%, σύμφωνα με τα κριτήρια και τους όρους του «Σχεδίου De Minimis προς Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μεταποίησης ή/και εμπορίας Γεωργικών προϊόντων, για συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις στην Ε.Ε. και Τρίτες χώρες».

«Όλες οι σχετικές αιτήσεις βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.mcit.gov.cy/ts) στην κατηγορία Σχέδια χορηγιών-κλάδος Προώθησης Γεωργικών Προϊόντων). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά/βεβαιώσεις ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 στον Κλάδο Προώθησης Γεωργικών Προϊόντων του Υπουργείου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 22-867135, 22-867329 στο Υπουργείο. Συνημμένα θα βρείτε όλο το πληροφοριακό υλικό για την EXPO CYPRUS 2015 που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός του 2015. Για λεπτομέρειες συμμετοχής παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με την εταιρεία ΙΜΗ στα τηλέφωνα 22-505535 (Αντρέας Λεοντιάδης) και 22-505536 (Νεόφυτος Κων/νου)» τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΚΕΒΕ.

Καταληκτικά το Επιμελητήριο αναφέρει: «Το ΚΕΒΕ θεωρεί τη διεθνή έκθεση EXPO CYPRUS 2015 ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προώθησης και προβολής των προϊόντων σας γι’ αυτό και σας προτρέπει όπως συμμετάσχετε».

Δειτε Επισης

Ιταλία: Ζητά να επανεξεταστεί άμεσα η κατάργηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης στην Ε.Ε.
Κέρδη €3,5 εκ. το πρώτο εξάμηνο για την ΚΕΟ-Αυξημένος κατά 11,9% ο κύκλος εργασιών
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Σε ποια χώρα είναι περισσότερα από τα βενζινοκίνητα
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές
Όλυμπος: Εγκαινιάζει το εργοστάσιο στο Τσέρι και μπαίνει στη βιομηχανία παραγωγής χαλλουμιού στην Κύπρο
Μείωση τιμών σε 25 προϊόντα, αύξηση σε 18-Τι καταδεικνύει το Παρατηρητήριο Τιμών
Tροποποίηση νόμου για ξένους επαγγελματίες οδηγούς ώστε να μην εκτροχιαστεί η εφοδιαστική αλυσίδα-Αίτημα ΠΑΣΥΛΕ
Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών χονδρικού εμπορίου το δεύτερο τρίμηνο του 2024
Από το «Michel Pharmacy» σε ένα όμιλο ηγέτη... Τα 80 χρόνια ιστορίας της MSJ μέσα από εικόνες (pics)
Υπέγραψε MoU και πάει για μεγάλο deal στην Κίνα η Combijet Manufacturing-Τι δηλώνει ο Βάσος Δημητριάδης