5ο Συνέδριο & Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών

Οι σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου ICT  θα βρίσκονται στο 5ο Συνέδριο & Έκθεση Πληροφορικής, Τεχνολογίας & Τηλεπικοινωνιών που γίνεται την Παρασκευή 6 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.
Στο συνέδριο δίνετε η ευκαιρία σε διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων να ενημερωθούν από τις βασικότερες εταιρείες της αγοράς, για λύσεις ή προϊόντα πληροφορικής που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε επιχείρηση. 

To συνέδριο διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Watify Cyprus. Ο αντιπρόεδρος του CITEA Γιώργος Μαλέκκος ήταν φιλοξενούμενος στο στούντιο του InBusinessNews.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος κάθε εταιρείας ή τον τομέα δραστηριοποίησης της υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά στην ασφάλεια, την απόδοση, τη λειτουργικότητα και την ανταγωνιστικότητα τόνισε ο κ. Μαλέκκος και συμπλήρωσε ότι: «Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει κάθε επιχείρηση να αναβαθμιστεί τεχνολογικά και να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και τα πιο σύγχρονα προϊόντα που μπορεί να υιοθετήσει». 

Η είσοδος για το συνέδριο είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο http://www.imhbusiness.com/el/6th-ict-summit-exhibition#εγγραφη

Για το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/el/6th-ict-summit-exhibition#προγραμμα

Στο ICT Summit παρουσιάζουν και εκθέτουν οι: ABBYY, AKTINA, A. Th. Loizou & Son Ltd, BlueSun Automation Limited, Cablenet, Cyta, Dell, DCON LTD, GCC Computers, IBM Κύπρου, IBSAC Intelligent Business Solutions Ltd, ΙΒΜ Κύπρου, KPMG Limited, Logicom, Microsoft Cyprus Ltd, MTN Business, NetU, Oracle, Powersoft Computer Solutions, PrimeTel PLC, SAP, Singularlogic Cyprus Ltd και UiBS United Business Solutions Ltd. 

Πληροφορίες
Συντονιστής: IMH. Υποστηρικτές: Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής και ΕΤΕΚ. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews.com και sigmalive.com. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820,  ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Το ποσοστό των Κυπρίων που χρησιμοποίησαν υπηρεσίες e-government το 2023
Επιστρέφει η σταθερή τηλεφωνία με κύριο μέσο τις συνδέσεις τύπου fiber optic-Αύξηση και στους χρήστες κινητής
Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό