powered by

Λεπτός: Βλέπει ευκαιρίες στη Ρωσία

Στη διεθνή κτηματική έκθεση “Moscow Overseas Property and Investment Show” συμμετείχε η Leptos Estates όπου εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν τα αναπτυξιακά της έργα τόσο στην Κύπρο όσο και στα Ελληνικά νησιά  καθώς και  τα νέα έργα όπως το “Ιasonas Beach Villas”, “Adonis Beach Villas”, “Venus Gardens” και “Paros Gardens”.

Σύμφωνα με την εταιρεία, επενδυτές και αγοραστές, έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στα παραθαλάσσια έργα “Iasonas Beach Villas” στην Κύπρο και “Paros Gardens” στην Ελλάδα.

«Η πολυμελής ομάδα από τα τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων από τα γραφεία της εταιρείας στην Μόσχα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να κλείσει συμφωνίες για πωλήσεις περιουσιών όπως επίσης συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλα κτηματομεσιτικά γραφεία τόσο από την πρωτεύουσα Μόσχα όσο και από άλλες μεγάλες πόλεις της Ρωσίας», σημειώνεται.

Στις δηλώσεις του ο Διευθυντής του Ομίλου στην Ανατολική Ευρώπη κος Ανδρέας Σάντης είπε ότι, «Σαν Όμιλος Λεπτός συμμετέχουμε σ ‘όλες τις μεγάλες εκθέσεις περιουσιών σ ’όλη την Ρωσία παρά  την κρίση η οποία προείλθε από την πτώση του Ρουβλιού.

Η συμμετοχή μας ήταν πολύ πετυχημένη καθώς οι επισκέπτες στην έκθεση εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των έργων μας καθώς και τις προσιτές τιμές μας. Επίσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προγράμματα εξασφάλισης διαβατηρίου και μόνιμης παραμονής στην Κύπρο και την Ελλάδα τα οποία φαίνεται να είναι τα καλύτερα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη»

 

Δειτε Επισης

Το λιανικό εμπόριο στην εποχή του e-commerce...Οι στρατηγικές omnichannel και ο ανταγωνισμός σε ένα δυναμικό τοπίο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: H Μακαρίου επαναπροσδιορίζεται, το κέντρο επανέρχεται
Χρ. Ελληνίδης: Τα ισχυρά εργαλεία και υπηρεσίες από Κομισιόν που καταρρίπτουν τα γλωσσικά εμπόδια με ένα κλικ
Ανακατατάξεις στα μετοχικά κεφάλαια μεγάλων εταιρειών της Κύπρου-Οι μεγαλομέτοχοι 35 εισηγμένων
Ν. Χριστοδουλίδης: Ακαδημαϊκό κέντρο ευρωπαϊκού επιπέδου και με διεθνή αντίκτυπο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Αρχιτεκτονικό και ακαδημαϊκό επίτευγμα η νέα πτέρυγα του EUC-«Empowering greatness»
Εκτός easyHotel ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου-Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς με μοναδικό μέτοχο την Tristan Capital Partners
Η νέα Οδηγία της ΚΤΚ για παρεμπόδιση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας
Τα αρχαιολογικά ευρήματα στον Ακάμα αλλάζουν τα δεδομένα εν μέσω αναπτυξιακών έργων
Τρεις Κύπριοι στην ηγεσία διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών πολιτικών μηχανικών