CITROEN C4 CACTUS: Βραβείο για τον πιο όμορφο σχεδιασμό

Στο 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου που έγινε στο Παρίσι, η Linda Jackson, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Citroen, παρέλαβε το βραβείο για το αυτοκίνητο με τον πιο όμορφο σχεδιασμό, της χρονιάς για το Citroen C4 Cactus.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αποφασίστηκε από επιτροπή εμπειρογνωμόνων όπου επιβραβεύει την ομάδα σχεδιασμού της Citroen για την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο συγκεκριμένο μοντέλο.  "Στιλάτο, ζεστό και πρακτικό το εσωτερικό του C4 Cactus προσφέρει την ευκαιρία στους επιβάτες του να απολαύσουν ένα κόσμο άνεσης και ασφάλειας", αναφέρεται σχετικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι "το εσωτερικό του CITROËN C4 Cactus σχεδιάστηκε έτσι ώστε να φέρνει με μοναδικό τρόπο τον οδηγό και τους επιβάτες πιο κοντά, νοιώθοντας ταυτόχρονα άνεση και ανθρώπινη ζεστασιά". Προσθέτει ότι "η συγκεκριμένη προσέγγιση των σχεδιαστών ήταν και αυτή που κατάφερε τελικά να κερδίσει το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής και να τους χαρίσει το βραβείο. Το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο στο μοντέλο που με το σχεδιασμό του προσεγγίζει με επιτυχία την αρμονία μεταξύ γραμμών, υλικών και χρωμάτων".

Αναφέρεται επίσης ότι στο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου στο Παρίσι παρουσιάστηκε τόσο το πρότυπο του Cactus, το οποίο προηγήθηκε της μαζικής παραγωγής του C4 Cactus, όσο  και ο πρωταθλητής του WTCC του 2014, Citroen C-Elysée.

Κάθε χρόνο το Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου διοργανώνει έκθεση από πρωτότυπα αυτοκίνητα καθώς και από αυτοκίνητα με εξαιρετικό σχεδιασμό. Επίσης κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ απονέμονται διακρίσεις στα καλύτερα αυτοκίνητα και επιτεύγματα της βιομηχανίας του αυτοκινήτου. Τα βραβεία αποφασίζονται από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων καθώς και από άτομα που διακρίθηκαν ή αγαπούν ιδιαίτερα τους τομείς του αγωνιστικού αυτοκινήτου, της αρχιτεκτονικής, της μόδας, των τεχνών και του πολιτισμού όπως επίσης και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024