Ενέργεια: Μάθετε όλες τις εξελίξεις και τις προοπτικές

Στο Συνέδριο Oil and Gas, που διοργανώνει η ΙΜΗ στις 14 Μαΐου 2015, θα παρουσιαστούν όλες οι τρέχουσες και μελλοντικές δυνατότητες, καθώς και το σύνολο των νέων δεδομένων στον τομέα της ενέργειας για την Κύπρο και την παγκόσμια αγορά.

Το φετινό συνέδριο, με γενικό θέμα: The current and future outlook for the Oil and Gas Industry, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα αποτελέσει τη μοναδική έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τα θέματα των ενεργειακών δεδομένων. Θα επικεντρωθεί στις τρέχουσες περί ενέργειας εξελίξεις στην Κύπρο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, και στόχος του είναι να παρουσιάσει τον νέο ενεργειακό χάρτη, καθώς καινούργια στοιχεία προκύπτουν από την ανακάλυψη πρόσθετων πηγών ενέργειας.  Το συνέδριο συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς οι παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν άμεσα την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και έχουν αντίκτυπο στις αγορές των κρατών της περιοχής και συνεπώς στην ίδια την κυπριακή οικονομία.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι, μεταξύ άλλων, προσωπικότητες των κυβερνήσεων της Ευρώπης και διοικητικά στελέχη σχετικών με την ενέργεια φορέων και οργανισμών. Εξειδικευμένοι επιστήμονες από τις πιο σημαντικές αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου προσκαλέστηκαν να αναλύσουν τις τάσεις σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, αλλά και να παρουσιάσουν μελέτες περιπτώσεων σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα ανά το παγκόσμιο.  Για παράδειγμα, το International Energy Agency θα δώσει το παρών του, παρουσιάζοντας τις προοπτικές της ευρωπαϊκής αγοράς φυσικού αερίου στο πλαίσιο του παγκόσμιου σκηνικού. Η Costanza Jacazio, ανώτερη εμπειρογνώμονας φυσικού αερίου, θα αναλύσει το πιο πάνω θέμα, δίνοντας παραδείγματα της ευρωπαϊκής, της κινεζικής και της ρωσικής αγοράς.

Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες, διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από όλο το φάσμα της οικονομίας, συμβουλευτικούς οίκους,  λογιστές,  δικηγόρους - νομικούς σύμβουλους, τραπεζικούς οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες και think tangs.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ: http://www.imhbusiness.com/oil-and-gas-conference#programme

Οργανωτής: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικά IN Business και Gold, Inbusinessnews.com και goldnews.com.cy
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum