Λάβρος κατά της Τρ. Κύπρου ο Νουρής

Δημόσια τοποθέτηση προκειμένου να αποκαταστήσει το όνομά του κ΄νει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής, του οποίου το όνομα βρέθηκε –μαζί με άλλους συναδέλφους του- στη λίστα με τους βουλευτές που δεν εξυπηρετούν δάνειά τους. Όπως τονίζει ζήτησε και έλαβε διευκρινίσεις από την Τράπεζα Κύπρου αναφορικά με τα δάνεια που τον αφορούν. Μάλιστα στη δημόσια ανακοίνωσή του επισυνάπτει και την επιστολή της Τράπεζας Κύπρου.

Πιο ειδικά ο κ. Νουρής αναφέρει: «Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρες μέρες στο μεγαλύτερο πιστωτικό ίδρυμα της Κύπρου, για να ανακαλύψει ότι το χρεωστικό υπόλοιπο μου στην Τράπεζα Κύπρου δεν είναι 756,792 (επτακόσιες πενήντα έξι χιλιάδες και επτακόσια ενενήντα δύο) ευρώ, όπως λανθασμένα δημοσιεύτηκε σε ημερήσια εφημερίδα στις 13 Μαρτίου, αλλά 10 φορές (!!!) λιγότερα και πιο συγκεκριμένα 80,344 (ογδόντα χιλιάδες τριακόσια σαράντα τέσσερα) ευρώ και το οποίο είναι πλήρως εξυπηρετούμενο».  

Παράλληλα, σημειώνει ότι: «Χρειάστηκε ακόμα η από μέρους μου άσκηση πιέσεων και παρεμβάσεων για να προχωρήσει η Τράπεζα στο αυτονόητο. Στην έκδοση της συνημμένης διορθωτικής επιστολής.  

Δυστυχώς όμως, δεν είχαν ούτε το θάρρος, ούτε την ευγένεια να απολογηθούν για το πρόβλημα που δημιούργησαν με την κοινοποίηση λανθασμένων πληροφοριών».

«Προφανώς η ¨δική μας Τράπεζα¨ και το ¨κοινό Κυπρίων¨ απέθαναν» σημειώνει σε έντονο ύφος ο Νίκος Νουρής.

Καταληκτικά ο βουλευτής αναφέρει: «Με ανάλογες συμπεριφορές, η πάλαι ποτέ κραταιά Τράπεζα Κύπρου, δεν είναι δυνατόν να επανακτήσει ούτε την χαμένη εμπιστοσύνη ούτε και την αξιοπιστία της. Τους αφήνω στη κρίση των μετόχων, των καταθετών αλλά και ολόκληρου του κυπριακού ελληνισμού».

Δειτε Επισης

Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP