Powered by

«Θίγονται τα συμφέροντα κομμάτων και κομματαρχών»

Υπέρ της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ, ο σύζυγος της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας και νομικός Ανδρέας Γιωρκάτζης.

Τόνισε ότι δεν πολεμάται ο ίδιος αλλά η Διοικήτρια, η οποία και ως Γενική Ελέγκτρια ίσως έθιξε τα συμφέροντα κάποιων επειδή ανέδειξε τα κακώς κείμενα. «Είναι τα συμφέροντα κομμάτων, πολιτικών ή κομματαρχών που πιέζουν σε παραίτηση την κα. Γιωρκάτζη. Δείτε τα συμφέροντα για ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Κύπρου, δείτε ποιοι ήθελαν να μείνουν στην τράπεζα, δείτε ποια συμβούλια αποχώρησαν» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Γιωρκάτζης.

«Αυτοί που διέλυσαν τον τόπο, αυτοί που ενίσχυσαν τη Λαϊκή, αυτοί που έκλεισε τελικά τη Λαίκή κρίνουν σήμερα τη Χρυστάλλα Γιωρκάτζη. Είσαστε κι εσείς (εννοεί τον δημοσιογράφο) θεατής σε μια παρωδία για δήθεν σύγκρουση συμφερόντων» υπογράμμισε ακόμη ο κ. Γιωρκάτζης.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Γιωρκάτζης τόνισε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λογικά γνώριζε για τη σύγκρουση συμφερόντων, αφού η εφημερίδα Χαραυγή πριν η κα. Γιωρκάτζη διοριστεί ως Διοικήτρια έγραψε για τη θέση που θα αναλάμβανε ενώ έγραψε πως ο σύζυγός της είναι ο νομικός του Ανδρέα Βγενόπουλου. "Άρα πώς είναι δυνατόν να μην γνώριζε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας".

Δειτε Επισης

Ανακατατάξεις στα μετοχικά κεφάλαια μεγάλων εταιρειών της Κύπρου-Οι μεγαλομέτοχοι 35 εισηγμένων
Σημαντικά ημερήσια και εβδομαδιαία κέρδη κατέγραψε το ΧΑΚ
Αμετάβλητο το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο τρίμηνο-Στα €580,6 εκατ ή 1,6% του ΑΕΠ
Cyprus Forum-Cities: Καλή αλλά ακόμα με πολλές προκλήσεις η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Σ. Χαραλάμπους: Θα υπερασπιστούμε με όλα τα μέσα την ΑΤΑ-Αναμένουμε ενέργειες για εφαρμογή συλλογικών συμβάσεων
Γιάννης Παναγιώτου: Ανθρωποκεντρική πολιτική για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή
Ανδρέας Μάτσας: Πρώτος στόχος για το συνδικαλιστικό κίνημα η διασφάλιση της ΑΤΑ, η φιλοσοφία της δεν αλλάζει
Τα εργασιακά στην ατζέντα για το επόμενο διάστημα και το μήνυμα Χριστοδουλίδη στους κοινωνικούς εταίρους
«Αποφασιστικότητα για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας-Στήριξη κάθε επιχείρησης που βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις»
Με οριακή άνοδο έκλεισε το ΧΑΚ την Τετάρτη