O Martin Lindstrom στην Κύπρο

O κορυφαίος brand professional του κόσμου Martin Lindstrom θα βρίσκεται στην Κύπρο φιλοξενούμενος της ΙΜΗ για να μιλήσει στο δεύτερο Brand Congress που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου στο Royal Hall. 

To Brand Congress δίνει την ευκαιρία στο επιχειρηματικό κοινό της Κύπρου να ακούσει και να δει από κοντά τον γκουρού των brands. 

Τον Μartin Lindstrom εμπιστεύονται μεγάλες και γνωστές εταιρείες ανά το παγκόσμιο για τον σχεδιασμό στρατηγικής branding και rebranding τους. 

Το δεύτερο Brand Congress παρουσιάζει η ΜΤΝ, ενώ ο Chief Marketing Officer Θάνος Χρονόπουλος ανέφερε στo IN Business TV: «Ο Lindstrom είναι ένας από τους κορυφαίους διανοητές του branding, γι’ αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υποστηρίζουμε μια ενέργεια που θα μεταφέρει πολύτιμη τεχνογνωσία, όχι μόνο για την ΜΤΝ αλλά για κάθε μεγάλη επιχείρηση που σέβεται τους πελάτες της», δήλωσε ο κ. Χρονόπουλος.

Χρυσός χορηγός είναι η Carlsberg. Στα στούντιο του InBusinessNews βρέθηκε ο brand manager Παναγιώτης Αντωνιάδης. «Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στον Κυπριακό εταιρικό κόσμο να γνωρίσει τις πρωτοποριακές πρακτικές και μεθόδους που ένα τέτοιου είδους συνέδριο έχει να προσφέρει» τόνισε ο κ. Αντωνιάδης.

Από την ΙΜΗ η Project Manager του 2ου Brand Congress, Σόφη Κωνσταντίνου, κάλεσε τους συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους case studies που ξεχωρίζουν και τα οποία θα αναλύσει επί σκηνής ο Brand Futurist.

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας