Pyrotex: Κάνει τη νύχτα μέρα

Η εταιρεία Pyrotex με βάση τη Λεμεσό, παρέχει υπηρεσίες για ό,τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος σε σχέση με τη διοργάνωση κάποιας εκδήλωσης είτε αφορά μια εκδήλωση στην οποία βάσει νομοθεσίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν πυροτεχνήματα,είτε ένα απλό πάρτι ή εναν γάμο που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία ή ενα προιόν απο τη γκάμα της εταιρείας.

Η εταιρεία Pyrotex προσφέρει υπηρεσίες πυροτεχνήματων εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων, δημιουργώντας ξεχωριστές βραδιές σε όσους επιλέγουν τις υπηρεσίες της εταιρείες. Μάλιστα, η Pyrotex προσφέρει και υπηρεσίες εναέριων πυροτεχνήματων, που αφορούν κυρίως μεγαλύτερης κλίμακας εκδηλώσεις, όπως εορταστικές διοργανώσεις δήμων ή κοινοτήτων, ακόμη και πανηγυρικές φιέστες συλλόγων και ξενοδοχείων.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα κονφετί, μπαλονιών, ειδικών εφέ ακόμη και φωτιζόμενων μπαλονιών που δίνουν ξεχωριστή υφή σε κάθε πάρτι ή άλλη εορταστική περίσταση.Τα προιόντα αυτά προσφέρει τόσο λιανικώς αλλά και χονδρικώς.

Ο διευθυντής της Pyrotex, Πέτρος Ρίζος, εξηγεί στο InBusinessNews ότι: «Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει πυροτεχνήματα για εκδηλώσεις,φεστιβάλ,συναυλίες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις. Πρέπει να τονίσω πως πέραν των ειδικών εγκρίσεων από κρατικές υπηρεσίες η μεταφορά και η χρήση των πυροτεχνημάτων απαιτεί εκπαίδευση και ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς μόνο από άτομα που έχουν ειδικευτεί στο αντικείμενο».
 
Η εταιρεία Pyrotex λειτουργεί εδώ και τρια χρόνια και προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της τόσο σε ιδιώτες αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις διοργάνωσης εκδηλώσεων με τις οποίες συνεργάζεται.

 

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum