Βράβευση EUROLIFE για ΕΚΕ

Μέσα στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Ασφαλιστική Εταιρεία EuroLife, βραβεύτηκε από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού για τη σημαντική συμβολή της στο πρόγραμμα εργασιακής κατάρτισης για νέους επιστήμονες «Αργοναύτης». 

Η εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, είχε θέμα την προώθηση του αειφόρου σχολείου και συγκεκριμένα παρουσίασε τη δράση της τηγανοκίνησης. Η EuroLife βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην όλη δράση μέσα από το πρόγραμμα «Αργοναύτης».

Στην ομιλία της η κυρία Παντελίδου, Γενική Διευθύντρια της EuroLife ανέφερε: “Πιστεύω ότι οι νέοι μας σήμερα διαθέτουν τις γνώσεις, τα όνειρα και τους στόχους. Αυτό που τους λείπει είναι το μέσο για να τα εφαρμόσουν και να αυτο-αναπτυχθούν. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αργοναύτης» έχει καταφέρει να δώσει αυτή την ξεχωριστή επιλογή στους νέους μας μέσα από την εργασιακή εμπειρία και την έρευνα.”

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "το πρόγραμμα «Αργοναύτης» είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας που έχει στόχο την εμπλοκή των νέων επιστημόνων της Κύπρου στην εφαρμοσμένη έρευνα για περιβαλλοντικά θέματα, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας". Ταυτόχρονα, συνεισφέρει στη μείωση της ανεργίας και της ετεροπασχόλησης των νέων επιστημόνων. 

Δειτε Επισης

ΙΚΥΚ: Υποτροφίες σε Κύπριες για σπουδες στη ναυτιλία, την καινοτομία και την τεχνολογία
Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum