Powered by

Άνοιξε το Clubhouse at Navarinο

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το Clubhouse at Navarino. Περισσότεροι από 250 καλεσμένοι ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το ιδιωτικό club “The Clubhouse”.

Στον προσφάτως ανακαινισμένο χώρο του εμβληματικού εστιατορίου Navarino μέλη και υποψήφια μέλη του Clubhouse συναντήθηκαν με στόχο μια πρώτη γνωριμία με το Club αλλά και την ανταλλαγή ιδεών για τις μελλοντικές του δραστηριότητες.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το club, τη φιλοσοφία και την ιδέα πίσω από τη δημιουργία του υπό τους ήχους όμορφης μουσικής. "Όλοι απόλαυσαν τις ειδικά δημιουργημένες για τη βραδιά λιχουδιές από το μενού του Νavarino, υπέροχα κοκτέιλ και ποτά από την πλούσια κάβα του".

Το Clubhouse από τις 11 Μαρτίου  και για ένα μόνο μήνα ανοίγει κανονικά για  όλο το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 4:00-12:00 τα μεσάνυχτα. Kάθε Παρασκευή θα υπάρχει ζωντανή  μουσική. Ακόμη, από τις 18:30 έως τις 20:00 καθημερινά (happy hour) όλα τα ποτά θα προσφέρονται στη μισή τιμή. Μετά το Πάσχα όμως το Clubhouse θα λειτουργεί αποκλειστικά για τα μέλη του και τους καλεσμένους τους. Τα μέλη θα μπορούν να απολαμβάνουν εκδηλώσεις, εκδρομές, ειδικές θεματικές βραδιές και όλες τις δραστηριότητες που θα οργανώνονται από το ίδρυμα. Επίσης τόσο τα μέλη όσο και οι καλεσμένοι τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διαλέξεις, καθώς και σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς επιστήμονες, ιστορικούς, καλλιτέχνες κ.λπ. 

Όπως αναφέρεται, στόχος της δημιουργίας του Clubhouse είναι να προσθέσει ποιότητα και ψυχαγωγία στην καθημερινότητα των μελών του. "Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που φιλοδοξεί να προσφέρει σε ανθρώπους που ζουν στην Κύπρο ή την επισκέπτονται συχνά, έναν ζεστό και ποιοτικό χώρο συνάντησης". 

Δειτε Επισης

Κ. Κουμής: Κονδύλι €500.000 στον προϋπολογισμό του 2025 για αναβάθμιση των παραλιών
Anaïs: O must προορισμός του City of Dreams Mediterranean κλείνει τα pool parties της σεζόν με Afrojack
Με μεγάλη επιτυχία η Cape Greco Regatta 2024 με αφετηρία τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Cyprus Airways: Ανακοίνωσε ναύλα για business class από €150
Ευκαιρίες χρηματοδότησης για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις έως €30.000
Οικολογικές κατοικίες μέσα στη φύση από Natura Escape Cy-Το... πράσινο κόνσεπτ της ανάπτυξης που ετοιμάζει(pics)
Μέρα παραδοσιακών προϊόντων και λαϊκής τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς-Ο σκοπός της εκδήλωσης
McDonald’s Κύπρου: Η πλατφόρμα «The Inside Matters»-Όλα όσα υπάρχουν μέσα σε κάθε γεύμα McDonald’s
Boeing: Οι επόμενες κινήσεις της μετά την απεργία των εργαζομένων
Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή εκδήλωση τιμής για τον Παύλο Κοντίδη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας