Μαζική κάθοδος επενδυτών στην Κύπρο

Στη Λεμεσό, για τρεις ημέρες, θα κτυπά η καρδιά των μεγάλων έργων της Κύπρου, αφού 18 projects θα παρουσιαστούν σε 40 μεγάλους, θεσμικούς επενδυτές από το εξωτερικό, στα πλαίσια του Cyprus Investors Summit.

Σημειώνεται μάλιστα ότι στη μεγαλύτερη του είδους διοργάνωση που γίνεται στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια και δη μετά τις αποφάσεις του Eurogroup τον Μάρτιο του 2013, παρών θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και υπουργοί της κυβέρνησής του.

Το Cyprus Investors Summit οργανώνεται από τον CIPA και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης έθεσε το συνέδριο υπό την αιγίδα του.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Four Seasons, θα έχει διάρκεια τριών ημερών (Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου με Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου) με συμμετοχές από επενδυτικά ταμεία, επιχειρήσεις και άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας από ολόκληρο τον πλανήτη. Κατά την πρώτη ημέρα του Cyprus Investors Summit, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος του CIPA θα καλωσορίσουν σε δείπνο τους ξένους, δυνητικούς επενδυτές. Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των Κύπριων επιχειρηματιών για τα έργα που προτείνουν σε ξένους, ενώ κατά την τελευταία ημέρα θα υπάρχουν επί τόπου παρουσιάσεις των projects στις περιοχές που υλοποιούνται ή πρόκειται να κατασκευαστούν έργα.

Μάλιστα, στα πλαίσια του συνεδρίου θα υπάρχουν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών από την Κύπρο και ξένων επενδυτών για περαιτέρω λεπτομέρειες όλων των προτεινόμενων έργων.

Το συνέδριο διοργανώνει ο CIPA, ενώ η Τράπεζα Κύπρου είναι πλατινένιος χορηγός και το δικηγορικό γραφείο L. Papaphilippou & Co LLC ο χρυσός χορηγός. Τον συντονισμό ολόκληρης της διοργάνωσης ανέλαβε η IMH.

Δειτε Επισης

Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας
Ανδρέας Παπακωνσταντίνου ο εκλεκτός Χριστοδουλίδη για Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας
Πνευματικά δικαιώματα: Κρίνεται στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η τύχη του νόμου που ψήφισε η Βουλή
Tροποποίηση νόμου για ξένους επαγγελματίες οδηγούς ώστε να μην εκτροχιαστεί η εφοδιαστική αλυσίδα-Αίτημα ΠΑΣΥΛΕ
Η πορεία της οικονομίας μέχρι το 2027-Πώς θα διαμορφωθούν ρυθμός ανάπτυξης, δημόσιο χρέος και ανεργία
Σε κοινό βηματισμό Κυπριακή Δημοκρατία και TAQA για μετοχική συμμετοχή στον GSI-Καθορίζουν οδικό χάρτη
Με το δεξί η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου στο ΧΑ-Στα €5 η μετοχή της με άνοδο 4,6%
Φόρουμ ορόσημο για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου
Σε νέα αναπτυξιακή πορεία το ΤΕΠΑΚ-Τα €125 εκατ. από ΕΤΕπ και οι δύο αποφάσεις που έλαβε το Πανεπιστήμιο
Ψάχνει γη στη Λευκωσία για ανέγερση κτιρίου/ων ο ΟΑΥ-Η πρόσκληση ενδιαφέροντος