Tom Carter: Ευρωπαϊκή βάση στην Κύπρο

Νέο brand που έκανε την εμφάνισή του στην Κύπρο είναι τα ρολόγια  Tom Carter. Τα πρόσωπα της καμπάνιας είναι ο γνωστός οδηγός της Formula Τιο Έλληνας, ο πολυβραβευμένος Dj S7S, και η παρουσιάστρια Αντρη Καραντωνη. H TOM CARTER δραστηριοποιείται παγκόσμια από τον Σεπτέμβριο 2014, ενώ το αμερικανικό brand επέλεξε την Κύπρο ως τη βάση των γραφείων τους στην ΕΕ.

Όπως αναφέρει η Brand Manager Eva Ioannidou, τα ρολόγια ΤΟΜ CARTER βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα σ'ολη την Κύπρο. «Απευθύνονται στους λάτρεις των ποιοτικών και διαχρονικών ρολογιών. Σε άτομα τα οποία τους αρέσει να ξεχωρίζουν με το στυλ και την προσωπικότητα τους», υπογραμμίζει.

Επισημαίνει ότι «η Tom Carter ξεχωρίζει πρώτα απ´ολα για την σειρά ποιοτικών ρολογιών που ειναι διαθέσιμη σε προσιτές τιμες (148€-378€).  Επίσης ξεχωρίζει για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, προς τους μεταπωλητές αλλά και προς τον τελικό καταναλωτή. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση, δωρεάν παγκόσμια διανομή και άμεση ανταπόκριση».

Αναφορικά με τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον, η Brand Manager αναφέρει ότι «δυο φορές τον χρόνο θα λανσάρεται νέα συλλογή. Η Tom Carter Watch γενικά είναι ένα πολύ δραστήριο brand και πολύ σύντομα να περιμένετε πολλές έκπληξεις. Το brand σίγουρα χαρακτηρίζεται απο την καινοτομία του».

Ερωτηθείσα εάν υπάρχει απήχηση από τον κόσμο, η Eva Ioannidou σημειώνει ότι «παρόλο που η Tom Carter είναι νέο brand, ο κόσμος έχει εμπιστευτεί το όνομα και το έχει συνδυάσει με την ποιότητα. Το brand έχει πολύ μεγάλο αριθμό ακόλουθων στα social media όπου γίνεται καθημερινή αλληλεπίδραση παγκόσμιως, ειδικά στη Κύπρο όπου εδρεύει».

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024