Tom Carter: Ευρωπαϊκή βάση στην Κύπρο

Νέο brand που έκανε την εμφάνισή του στην Κύπρο είναι τα ρολόγια  Tom Carter. Τα πρόσωπα της καμπάνιας είναι ο γνωστός οδηγός της Formula Τιο Έλληνας, ο πολυβραβευμένος Dj S7S, και η παρουσιάστρια Αντρη Καραντωνη. H TOM CARTER δραστηριοποιείται παγκόσμια από τον Σεπτέμβριο 2014, ενώ το αμερικανικό brand επέλεξε την Κύπρο ως τη βάση των γραφείων τους στην ΕΕ.

Όπως αναφέρει η Brand Manager Eva Ioannidou, τα ρολόγια ΤΟΜ CARTER βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα σ'ολη την Κύπρο. «Απευθύνονται στους λάτρεις των ποιοτικών και διαχρονικών ρολογιών. Σε άτομα τα οποία τους αρέσει να ξεχωρίζουν με το στυλ και την προσωπικότητα τους», υπογραμμίζει.

Επισημαίνει ότι «η Tom Carter ξεχωρίζει πρώτα απ´ολα για την σειρά ποιοτικών ρολογιών που ειναι διαθέσιμη σε προσιτές τιμες (148€-378€).  Επίσης ξεχωρίζει για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, προς τους μεταπωλητές αλλά και προς τον τελικό καταναλωτή. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση, δωρεάν παγκόσμια διανομή και άμεση ανταπόκριση».

Αναφορικά με τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον, η Brand Manager αναφέρει ότι «δυο φορές τον χρόνο θα λανσάρεται νέα συλλογή. Η Tom Carter Watch γενικά είναι ένα πολύ δραστήριο brand και πολύ σύντομα να περιμένετε πολλές έκπληξεις. Το brand σίγουρα χαρακτηρίζεται απο την καινοτομία του».

Ερωτηθείσα εάν υπάρχει απήχηση από τον κόσμο, η Eva Ioannidou σημειώνει ότι «παρόλο που η Tom Carter είναι νέο brand, ο κόσμος έχει εμπιστευτεί το όνομα και το έχει συνδυάσει με την ποιότητα. Το brand έχει πολύ μεγάλο αριθμό ακόλουθων στα social media όπου γίνεται καθημερινή αλληλεπίδραση παγκόσμιως, ειδικά στη Κύπρο όπου εδρεύει».

Δειτε Επισης

Σαρωτικό ντεμπούτο για τον Oliver Solberg με το Toyota GR Yaris Rally1
Αυξημένη ισχύ και ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία για το νέο Toyota bZ4X-Το πρώτο πρόγραμμα αναβάθμισής του
Η ELEMIS επίσημος συνεργάτης περιποίησης δέρματος της Aston Martin-Ανακοίνωσαν πολυετή συνεργασία
Samsung Galaxy Z Fold7: Ultra ισχυρό, ultra κομψό-Η πιο εξελιγμένη σειρά Galaxy Z
Η ΕΚΟ στήριξε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ως μέγας χορηγός για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά (pics)
Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki-Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς
Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Ακρόπολις, με 1η και 3η θέση στο βάθρο των νικητών
Toyota Gazoo Racing: Οδηγεί την κούρσα του WRC μετά το Ράλι Ακρόπολις
Σημαντική διάκριση για το Hyundai IONIQ 5 N… Βραβεύτηκε ως Five-Star Car
Διπλή αναγνώριση για τη Hyundai στα βραβεία Autotrader Drivers’ Choice Awards 2025