Airtrans Group: Λειτουργία νέας ιστοσελίδας

Γιορτάζοντας 30 χρόνια στο χώρο η Airtrans Group ανακοινώνει τη λειτουργία της νέας της ιστοσελίδας www.airtransgroup.com. 
 
Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Airtrans Group, με στόχο να διευκολύνει την ενημέρωση των πελατών της σχετικά με το πλήρες φάσμα λύσεων που προσφέρει στους τομείς των Αερομεταφορών, του Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, των Διεθνών Μεταφορών και Εφοδιασμού, καθώς και των Υπηρεσιών Διαχείρισης. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία του χρήστη, η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε φορητή ή μη φορητή συσκευή. Επιπρόσθετα, για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η περιήγηση στο εκτενές πορτφόλιο προϊόντων της Airtrans Group, δημιουργήθηκε το νέο toolbar ‘Services that may Interest You’, το οποίο εμφανίζεται κάνοντας κλικ πάνω σε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, και αξιολογεί τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέροντας εύκολα και γρήγορα μια εξατομικευμένη λύση, προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες".  

Επιπλέον, αναφέρεται, κατά τους επόμενους μήνες αναμένονται καινούριες προσθήκες, που θα επιτρέπουν στους χρήστες να κοινοποιούν Επισκοπήσεις στη Βιομηχανία της Ενέργειας, μεταξύ άλλων θεμάτων, σε Facebook, Twitter και Google+. Αυτές τις αλληλεπιδραστικές δυνατότητες θα συμπληρώσει η λειτουργία των πρωτοποριακών microsites το Φεβρουάριο για την καθεμιά από τις γραμμές προϊόντων της Airtrans Group, τα οποία θα επιτρέπουν την ευκολότερη εύρεση εξατομικευμένων λύσεων. Aναμένεται σύντομα και η δημιουργία blogs που θα καταπιάνονται με σημαντικά θέματα στον Τομέα της Ενέργειας στην Κύπρο και σε ποικίλους άλλους τομείς, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες αλληλεπιδραστικές δυνατότητες στους πελάτες της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της Airtrans Group, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.airtransgroup.com ή να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22559000. 

Δειτε Επισης

Φόρουμ ορόσημο για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου
Σε νέα αναπτυξιακή πορεία το ΤΕΠΑΚ-Τα €125 εκατ. από ΕΤΕπ και οι δύο αποφάσεις που έλαβε το Πανεπιστήμιο
Ψάχνει γη στη Λευκωσία για ανέγερση κτιρίου/ων ο ΟΑΥ-Η πρόσκληση ενδιαφέροντος
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το όραμα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
CMA CGM Κύπρου: Μεγάλος καθαρισμός παραλιών κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού
Παν. Νεάπολις Πάφος: Webinar για αξιοποίηση των δεδομένων στην επιχειρηματική και χρηματοοικονομική στρατηγική
Ετήσια γενική συνέλευση και συνέδριο WISTA International 2024-Επετειακή εκδήλωση ορόσημο
Hackers vs. Heroes: Η μάχη για το ψηφιακό βασίλειο
Επιστρέφει για 12η συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Μαθητική Επιχείρηση από το Junior Achievement Κύπρου
Project Zero: Η Lidl Κύπρου και η ΑΚΤΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καθαρότερες παραλίες