ΙΝ Business Mαρτίου: 40 στελέχη της νέας γενιάς παρεμβαίνουν

Η κάμερα του InBusinessNews τρυπώσε στα παρασκήνια της φωτογράφισης που έγινε στα στούντιο της ΙΜΗ για το επετειακό τεύχους του περιοδικού IN Business.

Το τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 1η Mαρτίου δίνει το βήμα σε 41 εκπρόσωπους της νέας γενιάς εταιρικών στελεχών της Κύπρου τα οποία προτείνουν μεταρρυθμίσεις στην οικονομία,  τοποθετούνται για το Μνημόνιο, τη λιτότητα και τις ιδιωτικοποιήσεις, δίνουν λύσεις για να ανακάμψει η αγορά, κρίνουν τη στρατηγική ανάπτυξης και υποδεικνύουν προς τα πού πρέπει να κινηθεί. 

Δύο χρόνια μετά την απαρχή της εφαρμογής του Μνημονίου το IN Business ζητά  από τη νέα γενιά στελεχών να κάνει το δικό της απολογισμό αλλά ταυτόχρονα να προτείνει και τις δικές της θέσεις.

Διαβάστε αυτούσιες τις θέσεις και τις απόψεις των 41 στελεχών στο IN Business Μαρτίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 1η του μήνα. 

Δειτε Επισης

Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025