Oι ηγετικές δεξιότητες των γυναικών σε παγκόσμιο φόρουμ

Η PwC φιλοξενεί την Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, το δεύτερο παγκόσμιο φόρουμ με θέμα τις ηγετικές δεξιότητες των γυναικών, που απευθύνεται σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 ώρα Κύπρου και πραγματοποιείται στo πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Aspire to Lead: The PwC Women’s Leadership Series». Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται αρκετά προγράμματα και εργαστήρια που παρέχουν σε φοιτητές πανεπιστημίου και νέους επαγγελματίες τα απαραίτητα εφόδια για ενίσχυση των ηγετικών τους δεξιοτήτων.

Μετά την επιτυχία της περσινής πρώτης ζωντανής μετάδοσης μέσω διαδικτύου της εκδήλωσης με τη Sheryl Sandberg, COO του Facebook και συγγραφέα του «Lean In for Graduates», στη φετινή συζήτηση θα συμμετέχουν οι Katty Kay και Claire Shipman, συγγραφείς του «The Confidence Code», η Eileen Naugton, Διευθύντρια της Google Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και ο Mike Fenlon, Global Talent Leader της PwC.

H εκδήλωση θα έχει ως βασικό θέμα την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης που απαιτείται για μια ηγετική παρουσία. Παράλληλα, θα παρουσιάσει τη συνεργασία της PwC με την εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών «HeForShe», που στόχο έχει να κινητοποιήσει ένα δισεκατομμύριο άνδρες, ώστε να λειτουργήσουν ως υποστηρικτές και φορείς αλλαγής με σκοπό να τερματιστούν οι συνεχιζόμενες ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Για να εγγραφείτε πριν από την εκδήλωση, αλλά και για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση σε ζωντανή μετάδοση ή σε αναμετάδοση μετά την ολοκλήρωσή της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pwc.com/aspire.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της σειράς «Aspire to Lead: The PwC Women’s Leadership Series» θα προωθηθούν από την PwC σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, από τις 27 Φεβρουαρίου και μέχρι και τον Ιούνιο. Πέραν της ζωντανής μετάδοσης μέσω διαδικτύου, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που προβάλλουν διαφορετικές προοπτικές και επιλογές, πληροφορίες που αφορούν την επαγγελματική σταδιοδρομία και την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων καθώς και θέματα που σχετίζονται με την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.

Ο Dennis Nally, Πρόεδρος της PwC International Ltd, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή τη συνεργασία με τους συγγραφείς του «The Confidence Code» και την Google, σε μια εκδήλωση που απευθύνεται σε φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο. Ο επιτυχημένος ηγέτης πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, και αυτή η δεύτερη εκδήλωση της σειράς «Aspire to Lead» θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να το επιτύχετε».

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της να προάγει την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση, η PwC θα διεξάγει εκ νέου νέα έρευνα για τις γυναίκες της χιλιετίας πριν από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου 2015. Πρόκειται για τη συνέχεια της προηγούμενης έκθεσης με τίτλο «PwC’s Next Generation Diversity: Developing tomorrow’s female leaders».

Επίσης, ο οργανισμός θα επαναλάβει και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ποικιλομορφίας που διοργανώθηκε πέρσι, κατά την οποία χιλιάδες άνθρωποι της PwC από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στη συζήτηση για το πώς οι ηγέτες μπορούν να προωθήσουν την ενσωμάτωση. Η Παγκόσμια Εβδομάδα Ποικιλομορφίας 2015 θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pwc.com/inclusion.

Δειτε Επισης

Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Επιστρέφει η σταθερή τηλεφωνία με κύριο μέσο τις συνδέσεις τύπου fiber optic-Αύξηση και στους χρήστες κινητής
Ηλεκτρική διασύνδεση: Διαβουλεύσεις σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο και όλα τα λεφτά τα 100 εκατ. της Κύπρου
Επιτάχυνση κατέγραψε ο ΣΠΟΔ τον Αύγουστο με ετήσια αύξηση 0,8%
Μείωση τιμών σε 25 προϊόντα, αύξηση σε 18-Τι καταδεικνύει το Παρατηρητήριο Τιμών
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter