Το νέο Opel Corsa έρχεται Μάρτιο στην Κύπρο

Το Opel Corsa είναι πλέον ένα καθιερωμένο bestseller για τη γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία. Με τέσσερις γενιές στην 32χρονη ιστορία του, απαριθμεί πωλήσεις πέραν των 12,4 εκατομμυρίων. Ήδη η πέμπτη γενιά βρίσκεται καθοδόν για τις βιτρίνες των αντιπροσώπων στην Ευρώπη και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία των προκατόχων του, όπως αναφέρει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Ήδη η Opel ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις 110 χιλιάδες χωρίς ακόμα να παρουσιαστεί στις ευρωπαϊκές αγορές.

Πρόκειται για ένα εξολοκλήρου καινούριο αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς. Μάλιστα η Opel περιγράφει το νέο Corsa τονίζοντας: "Ένα μοντέλο που συνδυάζει τη γερμανική μηχανολογική ακρίβεια με συναισθηματική σχεδίαση, εξαιρετική συνδεσιμότητα και μία άριστη σχέση τιμής/επιδόσεων. Οι σχεδιαστές συνδύασαν το δυναμικό σχήμα του Corsa με ανάγλυφες γραμμές και ακριβείς λεπτομέρειες – στοιχεία της βραβευμένης σχεδιαστικής φιλοσοφίας Opel. Στην εξωτερική εμφάνιση κυριαρχούν οι σχεδιασμένοι προβολείς με φώτα ημέρας LED και η χαμηλή σπορ τραπεζοειδής μάσκα με το έμβλημα Opel. Με μήκος 4,02 m το bestseller της Opel εξακολουθεί να προσφέρει άφθονο χώρο για μέχρι πέντε επιβάτες – τόσο στην οικογενειακή πεντάθυρη όσο και στη σπορ τρίθυρη έκδοση".

Παράλληλα, αναφέρεται: "Το εσωτερικό διατηρεί την ταυτότητα των μοντέλων της Opel αλλά με πολυτέλεια και ποιότητα που δεν συναντάς συχνά σε μοντέλα αυτής της κατηγορίας. Τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά στοιχεία βρίσκονται διάσπαρτα στη διάθεση οδηγού και επιβατών με την έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών να κλέβει την παράσταση. Διαθέτει το βραβευμένο σύστημα infotainment της Opel προσφέροντας πολλές ευκαιρίες συνδεσιμότητας".

Όσον αφορά τους κινητήρες, το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με τον καινούριο  τρικύλινδρο 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo της Opel που διατίθεται σε δύο εκδόσεις με 90 και 115 ίππους. Η γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει επίσης τετρακύλινδρους κινητήρες1.200 και 1.400 κυβ. εκατ. Νέος στη γκάμα είναι ένας 1.4 turbo 100 ίππων 100 ενώ πλήρως ανανεωμένοι είναι και οι κινητήρες 1.3 CDTI με 75 και 95 ίππους αντίστοιχα.

H πέμπτη γενιά του Opel Corsa αναμένεται στις βιτρίνες της Γεω. Παυλίδης & Αραούζος αρχές Μαρτίου.

 

Δειτε Επισης

Μείωση τιμών σε 25 προϊόντα, αύξηση σε 18-Τι καταδεικνύει το Παρατηρητήριο Τιμών
Tροποποίηση νόμου για ξένους επαγγελματίες οδηγούς ώστε να μην εκτροχιαστεί η εφοδιαστική αλυσίδα-Αίτημα ΠΑΣΥΛΕ
Αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών χονδρικού εμπορίου το δεύτερο τρίμηνο του 2024
Από το «Michel Pharmacy» σε ένα όμιλο ηγέτη... Τα 80 χρόνια ιστορίας της MSJ μέσα από εικόνες (pics)
Υπέγραψε MoU και πάει για μεγάλο deal στην Κίνα η Combijet Manufacturing-Τι δηλώνει ο Βάσος Δημητριάδης
Η Andreotti λανσάρει την καμπάνια «Back Home» με ειδικές προσφορές σε έπιπλα για το φθινόπωρο
Nicosia Mall: Το success story του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου
Πάνε Προεδρικό και στο Σπίτι της Ευρώπης με γεωργικά μηχανήματα και βυτιοφόρα γάλακτος οι αγελαδοτρόφοι
Μαρία Παναγιώτου: Τα πεπραγμένα και πώς κινείται η Κυβέρνηση για το χαλλλούμι-Οι δύο συν ένας στόχοι
Έκτακτη βοήθεια €350.000 προς μελισσοκόμους αποφάσισε το Υπουργικό-Πολύ δύσκολη η φετινή χρονιά