Χαραλαμπίδης Κρίστης: Οι ραβιόλες κερδίζουν την αγορά

Παίρνοντας ένα από τα προϊόντα που για χρόνια, ίσως και δεκαετίες, ολόκληρη η αγορά έμαθε να προμηθεύεται είτε από μικρές βιοτεχνίες είτε από νοικοκυρές που ασχολούνται με την Παρασκευή του, ο όμιλος Χαραλαμπίδης Κρίστης λάνσαρε στο εμπόριο τις δικές του ραβιόλες.

Ενισχύοντας την γκάμα προϊόντων και αξιοποιώντας το ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και διανομής, η εμπορική εταιρεία παίρνει όλο και περισσότερα μερίδια αγοράς ενός από τα από τα αγαπημένα προϊόντα των κυπριακών νοικοκυριών.

Οι συσκευασμένες ραβιόλες του ομίλου Χαραλαμπίδης Κρίστης βρίσκονται πλέον σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές, είναι από τα προϊόντα που όλο και περισσότερο κερδίζουν τον καταναλωτή, ενώ δίνουν την ευκαιρία στην εμπορική εταιρεία να κάνει τα επόμενα πλάνα της για περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας προϊόντων της με νέες σειρές.  

 

Δειτε Επισης

Παρακολουθεί στενά και από κοντά για την ΑΤΑ ο Κεραυνός
Η διάψευση Παπαναστασίου από CPP για τον «Προμηθέα» και η αναξιοπιστία της κοινοπραξίας
Το αλαλούμ με τα ενεργειακά και ο εκνευρισμός Παπαναστασίου με την ΔΕΦΑ-«Ακούτε την ερώτηση πριν να απαντάτε»
Φίλοι για πάντα…
Η κρίση στην περιοχή μας, η συμφόρηση στα αεροδρόμια και τα οφειλόμενα εύσημα στην Hermes Airports
Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards