Σ. Αναστασιάδης: Παραμένει Πρόεδρος Διαφημιστών

Στις 18 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), στα πλαίσια της οποίας έγινε απολογιστική παρουσίαση των έργων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. (2012- 2014), και στη συνέχεια έγινε εκλογή του νέου Συμβουλίου του Συνδέσμου, για την περίοδο 2015-2017.

Μιλώντας εκ μέρους του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Στέλιος Αναστασιάδης ανέφερε πως η περίοδος 2012-2014 αποτέλεσε «μια πολύ δύσκολη διετία, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο τομέας της Διαφήμισης και Επικοινωνίας δέχτηκε σοβαρά πλήγματα, λόγω της κρίσης. Αρκετά διαφημιστικά γραφεία αναγκάστηκαν σε τερματισμό των εργασιών τους, και άλλα οδηγήθηκαν σε συρρίκνωση για αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και μετέπειτα αβεβαιότητας».

Όπως επεσήμανε ο κ. Αναστασιάδης, το Δ.Σ του ΣΔΕΚ αν και ήρθε αντιμέτωπο με πολύ αντίξοες συνθήκες, όσον αφορά την επιβίωση του κλάδου αλλά και ίδιου του Συνδέσμου, κατάφερε στα πλαίσια της διετούς θητείας του να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με επιτυχία και να επιληφθεί αρκετών θεμάτων που επηρεάζουν τις εργασίες των εταιρειών του κλάδου.

Παράλληλα, έδωσε λύσεις άμεσης επίδρασης ως προς τα μέλη του Συνδέσμου με την αναθεώρηση των συνδρομών, την εγγραφή νέων εταιρειών και επαφές με κυβερνητικούς και άλλους αρμόδιους φορείς για συζήτηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο. Στα πλαίσια της διετούς θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. του ΣΔΕΚ, υλοποιήθηκε επίσης εκστρατεία με θέμα την επανεκκίνηση της αγοράς, έθεσε υπό την αιγίδα του τα Young Lions Awards και ξεκίνησε τη διαδικασία για την πραγματοποίηση του πρώτου φεστιβάλ κυπριακής διαφήμισης στην Κύπρο, τα Carob Awards. 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, το απερχόμενο Δ.Σ. του ΣΔΕΚ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη του Συνδέσμου για ανανέωση της θητείας του για ακόμη 2 χρόνια, με την προσθήκη ενός ακόμη ατόμου του Μάριου Ιωάννου.

Την επομένη της Γενικής Συνέλευσης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρία, στα πλαίσια της οποίας συστάθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος- Στέλιος Αναστασιάδης (Telia & Pavla BBDO), Aντιπρόεδρος- Λούκας Γρηγοράς (Partners Y&R), Γραμματέας- Δημήτρης Ιωαννίδης (Αction Global Communications), Tαμίας- Μάριος Ιωάννου (Γνώμη), Μέλη- Γιάννος Κινάνης (DDB Cyprus), Αντρέας Άππιος (Appios Communications) και Κώστας Γιωργαλλίδης (Inc).

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024