Νέος συνέταιρος στη Fiducenter ο Πάμπος Καρτούδης

Η εταιρεία Fiducenter (Cyprus) Ltd ανακοίνωσε ότι ο Πάμπος Καρτούδης έχει διοριστεί ως συνέταιρος στην επιχείρηση.

Ο Πάμπος Καρτούδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο (ΗΠΑ). Είναι Εγκεκριμένος Λογιστής, μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών στην Αγγλία και Ουαλία (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2002 με την PwC Λεμεσού, όπου εργάστηκε για πέντε χρόνια ως μέλος του Τμήματος Ελέγχου & Διασφάλισης. Το 2007 ο Πάμπος εντάχθηκε στην Russian Commercial Bank, όπου είχε την θέση του Βοηθού Οικονομικού Διευθυντή και στη συνέχεια του Εσωτερικού Ελεγκτή. Εντάχθηκε στην Fiducenter (Cyprus) Ltd το 2009 ως επικεφαλής του Λογιστικού Τμήματος και του Τμήματος Εσωτερικής Διαχείρισης και στο τέλος του ίδιου έτους διορίστηκε ως διευθυντής της εταιρείας.

"Ο κ. Καρτούδης έχει επιδείξει πάθος και ταλέντο τα οποία απαιτούνται ώστε να βοηθήσει την εταιρεία μας στην επίτευξη των στόχων της και στην αντιμετώπιση των συνεχώς αυξανόμενων προκλήσεων" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρέια.

Μάλιστα, αναφέρεται καταληκτικά: "Η χαρά μας είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς το συγκεκριμένο γεγονός συμπίπτει με τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από την ίδρυση της Fiducenter στην Κύπρο. Καθώς το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο, στόχος μας είναι να επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας, τόσο σε εταιρικό επίπεδο όσο και από πλευράς προσωπικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Πάμπο και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στο νέο του ρόλο".

Δειτε Επισης

Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα
Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη
Παγκόσμια διάκριση για τον Δρ. Μιχάλη Μαυροβουνιώτη του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΠΑΚ
Η Κύπρια φοιτήτρια Σοφία Τζιωρτζή νικήτρια του ICAEW Climate Essay Competition 2024
Σε βαρύ πένθος ο όμιλος εταιρειών Othon Ghalanos-Έφυγε από την ζωή ο Στέλιος Ο. Γαλανός