ECommPay: Mέλος των συστημάτων πληρωμών της VISA

Τον Φεβρουάριο του 2015, τα συστήματα πληρωμών VISA έχουν ανακοινώσει επίσημα την ECommPay, εταιρεία επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληρωμών, ως κύριο και αδειοδοτημένο μέλος της VISA. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία ECommPay παρέχει λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών στους εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω VISA, MasterCard και China Union Pay, καθώς και με πολλά άλλα δημοφιλή εναλλακτικά συστήματα πληρωμών (γνωστά ως e-wallets). 

"Η νεοαποκτηθείσα κατάσταση καταδεικνύει τη δέσμευση της ECommPay να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την εξασφάλιση για μια ευρεία επιλογή από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα των υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών", αναφέρεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "ως κύριο μέλος της VISA, η ECommPay έχει επιταχύνει την επεξεργασία των αιτήσεων των πελατών και μπορούν πλέον να συνδεθούν απευθείας με εμπόρους στη VISA, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος και τη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης στην αγορά".

Ο διευθύνων σύμβουλος της ECommPay Κύπρου, Μιχάλης Χ.Γ Χαραλαμπίδης, εξηγεί τι σημαίνει η αδειοδότηση της VISA για την ECommPay:

"Η ECommPay, για άλλη μια φορά έχει δεσμευτεί για την αριστεία των υπηρεσιών της και για τη συνεχιζόμενη υπόσχεση για την ικανοποίηση και την υπέρβαση των προσδοκιών τόσο των πελατών όσων και των συνεργατών της. Ως απόδειξη αυτής της υπόσχεσης, η εταιρεία μας έχει γίνει επίσημο μέλος των συστημάτων πληρωμών της VISA. Ένα πολύ σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη κάθε οικονομικού παροχέα. Το νέο καθεστώς της ECommPay μας επιτρέπει να επεκτείνουμε και να ενισχύσουμε τη θέση μας στις διεθνείς αγορές. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε σταθεροποιήσει την ατόφια υπόσχεση να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας με τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες και να εισαγάγουμε νέες καινοτομίες χωρίς να θυσιάσουμε τη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το προσωπικό μας, η διεύθυνση και οι διευθυντές μας εργάζονται επιμελώς και λειτουργούν με τις αυστηρότερες διαδικασίες και κανονισμούς της VISA, για τους πελάτες και τους συνεργάτες της  ECommPay. Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε για να συνεχίσουμε τη βελτίωση και τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας!"

 

Δειτε Επισης

Στον β’ πόλο ανάπτυξης του ΤΕΠΑΚ ξεναγήθηκε η Υπουργός Παιδείας-Ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
METRO Supermarkets: Εκστρατεία συλλογής τροφών για ζώα
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας