Αdidas: Νέο παπούτσι Ultra BOOST

Νέο brand λανσάρει η Adidas. Η adidas παρουσίασε το running παπούτσι Ultra BOOST. Κατά την παρουσίαση του στη Νέα Υόρκη, οι αθλητές και οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της τελειότητας του Ultra BOOST μέσω live δοκιμών του συστήματος ARAMIS το οποίο χρησιμοποιείται από κορυφαίους οργανισμούς και εταιρίες όπως η NASA, η Boeing και η Αudi για να πραγματοποιούν crash tests, αναλύσεις δόνησης και έρευνες διάρκειας ζωής προϊόντων.

Όπως αναφέρεται, η adidas, για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στο τρέξιμο, ανέπτυξε το Ultra BOOST χρησιμοποιώντας σχέδια και πραγματοποιώντας μέτρηση επιφάνειας με το ARAMIS 3D. "Το Ultra BOOST προσαρμόζεται αυτόματα στον ρυθμό τρεξίματος του runner προσφέροντας έτσι την ασύγκριτη Επιστροφή Ενέργειας του BOOST™, τη μέγιστη  υποστήριξη και πρωτόγνωρη άνεση που προσαρμόζεται για περισσότερα από εκατοντάδες χιλιόμετρα σε οποιοδήποτε περιβάλλον", σημειώνεται.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, "το Ultra BOOST αποτελείται από 20% περισσότερο αντικραδασμικό υλικό BOOST, γεγονός που το καθιστά το παπούτσι με την μεγαλύτερη αντοχή στους κραδασμούς στον κλάδο του τρεξίματος, και καταργεί  την κλασσική ενδιάμεση σόλα EVA για ακόμα πιο άμεση επαφή με το πόδι και συνεπώς καλύτερη απόδοση του BOOST". 

Επίσης, "ενα από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του Ultra BOOST είναι η Stretch web εξωτερική σόλα η οποία εφαρμόζει και προσαρμόζεται ανάλογα με την κίνηση και το πάτημα του ποδιού. Το διάτρητο και ελαστικό σχέδιο ισορροπεί αυξάνοντας την ενέργεια του BOOST χωρίς να αφαιρεί η να περιορίζει κανένα από τα χαρακτηριστικά του". 

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024