H EXPO CYPRUS παρουσιάζει την EXPO HOME

Από 13 έως 17 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης η EXPO CYPRUS 2015 - Διεθνής Εμπορική Έκθεση Κύπρου, που αναμένεται να αποτελέσει τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Κύπρο. Τη διοργάνωση ανέλαβε το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και τη διαχείριση η εταιρεία ΙΜΗ. Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού έχει θέσει την όλη διοργάνωση υπό την αιγίδα του.

EXPO HOME

Μια από τις μεγαλύτερες κατηγορίες της έκθεσης, η ΕXPO ΗΟΜΕ, έρχεται την κατάλληλη περίοδο για να δώσει την ευκαιρία σε εταιρείες που εξειδικεύονται στον τομέα της κατοικίας να παρουσιάσουν τις νέες ιδέες και προτάσεις τους σε προϊόντα και υπηρεσίες στους επισκέπτες της έκθεσης. Στην EXPO HOME μπορούν να λάβουν μέρος εταιρείες που ανήκουν στις κατηγορίες : έπιπλο & διακόσμηση, οικοδομικά υλικά, είδη υγιεινής, DIY – εργαλεία, συστήματα κλιματισμού & θέρμανσης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τεχνολογία, ηλεκτρικές συσκευές, κήπος, αγροτικά προϊόντα και άλλα παρεμφερή προϊόντα και υπηρεσίες.
Η έκθεση θα είναι πολύ-θεματική και θα καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα του εμπορίου, με ορισμένες κατηγορίες εκθεμάτων θα απευθύνονται στις επιχειρήσεις και άλλες στο το ευρύ κοινό.
Παράλληλα με την EXPO HOME στην έκθεση θα λειτουργούν και οι εξής άλλες κατηγορίες:
■ EXPO PROPERTY
■ EXPO GARDEN
■ EXPO AGRO
■ EXPO MOTOR
■ EXPO HOLIDAYS
■ EXPO FOOD & DRINK
■ EXPO SALES
■ EXPO SHOPPING
■ EXPO ENTERTAINMENT
■ EXPO HOBBIES
■ EXPO ARTS & CRAFTS
■ EXPO SERVICES

Η έκθεση θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ποικίλες δραστηριότητες, που θα έχουν ως επίκεντρο τον επισκέπτη, ενώ την ίδια στιγμή θα αναδεικνύεται η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία από τις εταιρείες που θα συμμετέχουν. Η διοργάνωση θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών με πολλά θεματικά αφιερώματα και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Κύριος στόχος της έκθεσης είναι η προσέλκυση κυπριακών επιχειρήσεων τόσο βιομηχανικών όσο και εισαγωγικών από όλους τους κλάδους, για να προωθήσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και φυσικά να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.

Οι διοργανωτές επιδιώκουν η ΕΧPO CYPRUS 2015 – Διεθνής Εμπορική Έκθεση Κύπρου να είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένη από προηγούμενες παρόμοιου τύπου διοργανώσεις τόσο σε συμμετοχές όσο και σε ποιότητα, με τελικό αποτέλεσμα την αύξηση των επισκεπτών και την ικανοποίηση των εκθετών.
Την  έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 30.000 άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, που θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν μέσα από τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία των εκθετών ολοκληρωμένες λύσεις στις διάφορες κατηγορίες των εκθεμάτων.
Στόχος είναι η έκθεση να καθιερωθεί ως ο πιο σημαντικός ετήσιος εμπορικός θεσμός στην Κύπρο.

Ημέρες και Ώρες
Τετάρτη 13 Μαΐου          18:00 – 23:00 (B2B 16:00 – 18:00)*
Πέμπτη 14 Μαΐου          18:00 – 23:00 (B2B 16:00 – 18:00)*
Παρασκευή 15 Μαΐου   18:00 – 23:00 (B2B 16:00 – 18:00)*
Σάββατο 16 Μαΐου        17:00 – 23:00
Κυριακή 17 Μαΐου         17:00 – 23:00

* Η έκθεση θα τηρήσει ειδικό ωράριο για τις εταιρείες και για B2B συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια του ειδικού αυτού ωραρίου θα οργανωθούν διαλέξεις για τις κυπριακές επιχειρήσεις. Παράλληλα, οι διοργανωτές θα προσκαλέσουν εκατοντάδες εταιρικά στελέχη να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν, να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις και να έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες.

Χώρος Κρατικής Έκθεσης, Λευκωσία
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 77 77 77 41 ή κάνοντας κλικ στο www.expocyprus.com.cy

 

Δειτε Επισης

Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κύπρου και Πανεπιστημίου Zhejiang-Ποιους τομείς αφορά
Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας: Το απόρρητο και η ασφάλεια
Μ. Χατζημανώλη: Αύξηση κατά 12% των εγγεγραμμένων ποντοπόρων πλοίων υπό κυπριακή σημαία
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid-Cyprus Dog Shelter
Εγκαίνια φαρμακείου «Αντωνία Παντελή» στην Έγκωμη(pics)
Προκήρυξη διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader 2025»
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας
Πνευματικά δικαιώματα: Κρίνεται στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η τύχη του νόμου που ψήφισε η Βουλή
Φόρουμ ορόσημο για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου