powered by

Eurobank Cyprus: "Best Private Bank in Cyprus 2015"

Για 5η φορά, τα τελευταία 6 χρόνια, η Eurobank Κύπρου βραβεύεται από το διεθνές περιοδικό Euromoney, ως Best Private Bank in Cyprus, για το 2015.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "η βράβευση αυτή επικυρώνει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά  και την ηγετική θέση που έχει αδιαμφισβήτητα πλέον εδραιώσει στην Κύπρο, στον τομέα του Private Banking. Η ποιότητα του στελεχιακού δυναμικού της Eurobank Κύπρου, στην οποία επενδύει συστηματικά, αλλά και το εύρος των παρεχόμενων επενδυτικών υπηρεσιών, είναι οι κυριότεροι παράγοντες των διακρίσεων αυτών".

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, "σημαντικός παράγοντας για την ηγετική θέση της Eurobank Κύπρου στον τομέα του Private Banking είναι ο πελατοκεντρικός χαρακτήρας που έχει αναπτύξει, που βασίζεται στην παροχή  εξατομικευμένων  προϊόντων και υπηρεσιών, με στόχο τη βέλτιστη ικανοποίηση των χρηματοοικονομικών αναγκών των πελατών της". 

Η Eurobank Κύπρου ξεκίνησε  τις εργασίες της τον Αύγουστο του 2007, με τη λειτουργία του πρώτου τραπεζικού κέντρου στη Λευκωσία. Σήμερα, οι εργασίες της Τράπεζας εκτελούνται μέσω ενός δικτύου οκτώ τραπεζικών κέντρων που λειτουργούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου. Η Eurobank Κύπρου δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα του Wholesale Banking, με έμφαση και εξειδίκευση στους τομείς του Private Banking and Asset Management, Corporate and Investment Banking, International Business Banking και Global Markets (Treasury sales)". 

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι "τόσο η οικονομική ευρωστία της Eurobank Κύπρου  όσο και η ανάδειξή της για 5η χρονιά ως Best Private Bank in Cyprus, ενισχύουν και επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη των πελατών που την έχουν επιλέξει για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας που παρέχει".

Δειτε Επισης

Ηγετικές παρεμβάσεις και διεθνής αναγνώριση στη 64η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΛΚ
Νίκος Χειμαρίδης: Σταθερός και φιλικός προς τους επενδυτές προορισμός η Κύπρος-Φάρος το παράδειγμα με την Ινδία
Jean Bouquot (IFAC): Διεθνές παράδειγμα επιτυχίας η Κύπρος-Αναγνώριση συμβολής του ΣΕΛΚ από την Αννίτα
Στην τελική φάση η ετοιμασία των νομοσχεδίων για την φορολογική μεταρρύθμιση-Η διττή πρόκληση για την Κύπρο
Κ. Ιορδάνου: Η καλύτερη άμυνα σε τέτοιους καιρούς...Ενδυνάμωση οικονομίας, ελκυστικότητα, εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
ΑνΑΔ: Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με δαπάνη €33,5 εκ.-Αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας
Τίμησε τους Ελλαδίτες που υπηρέτησαν στην Κύπρο η ΕΤΥΚ-Αποκαλυπτήρια Μνημείου στην Κεραμωτή Καβάλας
BPW Cyprus: Δυναμική παρουσία στο συνέδριο της BPW Europe στη Μάλτα
Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad