Mπύρα σαν αναψυκτικό για Δευτέρα- Πέμπτη
11:51 - 12 Φεβρουαρίου 2015
Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να αξιοποιήσει τις υγιέστερες συνήθειες των καταναλωτών.
Ο Διευθυντής του brand David Scott δήλωσε στην Marketing Week: "Οι καταναλωτές έχουν μεγαλύτερη επίγνωση του πόσο αλκοόλ πίνουν, και πολλοί προσπαθούν να μην πίνουν από Δευτέρα έως Πέμπτη.Αυτό δεν σημαίνει ότι η μπύρα δεν θα πρέπει να είναι τόσο καλή όσο ένα αναψυκτικό, ή ακόμα και ένα φλιτζάνι του τσαγιού σε περιπτώσεις όπου το αλκοόλ δεν είναι μια κατάλληλη επιλογή, και γι’ αυτό προσπαθούμε να κάνουμε την μπύρα 0,0% μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση."
ΠΗΓΗ: Marketing Week