Εορταστική βραδιά από την Unicars
19:37 - 09 Δεκεμβρίου 2015

H Unicars, το La Maison du Vin, τα Zambartas Wineries και το Bavarian Delicatessen ήταν οικοδεσπότες σε μια γιορταστική βραδιά στο Audi Terminal στις 9 Δεκεμβρίου.
Φίλοι, συνεργάτες και πελάτες δοκίμασαν τα εκλεκτά κρασιά από το La Maison du Vin και Zambartas Wineries που συνοδεύονταν από ξεχωριστές ποικιλίες τυριών και αλλαντικών από το Bavarian Delicatessen. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της Audi και της Ducati που από τώρα θα εκτίθενται μόνιμα στο Audi Terminal.
Οι λάτρεις της μηχανοκίνησης που είναι και οπαδοί της Ducati, γνώρισαν τα δημοφιλή της μοντέλα Monster, Multistrada και Scrambler. Η πρωτοποριακή σχεδίαση, η εξελιγμένη μηχανολογία και η τεχνική ανωτερότητα αναδεικνύουν το όραμα της Ducati.