Powered by

Emirates: Προσθηκη τρίτης καθημερινής πτήσης προς το Ριάντ

Η Emirates θα ενισχύσει τις υπηρεσίες της προς το Ριάντ με την προσθήκη μιας τρίτης καθημερινής πτήσης προς τη Σαουδική πρωτεύουσα από τις 15 Δεκεμβρίου 2015. Η προσθήκη της τρίτης καθημερινής υπηρεσίας θα ανεβάσει σε 21 το συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων της Emirates που εξυπηρετούν το Ριάντ.  

Ο Σεΐχης Majid Al Mualla, Divisional Senior Vice President Commercial Operations, Centre, δήλωσε: «Το διευρυμένο πρόγραμμα της Emirates στο Ριάντ θα προσφέρει πιο απρόσκοπτες συνδέσεις για τους πελάτες μας, αλλά πιο σημαντικά θα διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες και τις οικογένειες που επιθυμούν να επισκεφθούν το Ντουμπάι. Υπάρχουν σαφείς ροές κυκλοφορίας μεταξύ του Ριάντ και του Ντουμπάι και ως εκ τούτου, η ενίσχυση των υπηρεσιών μας και η αύξηση της χωρητικότητάς μας με μια τρίτη πτήση έχει μια επιχειρηματική λογική».

Φέτος, μέχρι στιγμής, πάνω από 450.000 επιβάτες ταξίδεψαν με την υπηρεσία του Ντουμπάι-Ριάντ.

Το 2014, οι επισκέπτες της Σαουδικής Αραβίας στο Ντουμπάι ξεπέρασαν τα 1,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με μια έκθεση της Deloitte Quarterly Middle East Hotel Market Insight Report. Το Ντουμπάι συνεχίζει να είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους Σαουδάραβες επισκέπτες, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα πολυτέλεια και αξία με μια εκτενή σειρά από δραστηριότητες αναψυχής και δραστηριότητες για την οικογένεια για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο, επιπλέον από τα ξενοδοχεία για όλα τα βαλάντια. Ως επιχειρηματικό κέντρο, το Ντουμπάι έχει γίνει ένα εφαλτήριο για τις αναδυόμενες αγορές της ανατολής και της Αφρικής και αποτελεί ιδανικό προορισμό για επιχειρηματική δραστηριότητα. Το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος των Η.Α.Ε στην περιοχή, με το εμπόριο αγαθών εκτός καυσίμων να εκτιμάται σε AED 256 δις κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με τα δεδομένα της Ομοσπονδιακής Τελωνειακής Αρχής της Σαουδικής Αραβίας.

Η τρίτη πτήση θα εξυπηρετείται από τα A330-200 σε ένα συνδυασμό διαμόρφωσης τριών και δύο κατηγοριών. Η πτήση EK815 της Emirates αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 1.25πμ και φτάνει στο Ριάντ στις 2.25πμ. Η πτήση της επιστροφής, EK816 αναχωρεί από το Ριάντ στις 3.45πμ και φτάνει στο Ντουμπάι στις 6.45πμ.

Όλες οι καμπίνες είναι εξοπλισμένες με το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με πάνω από 700 κανάλια για επιλογή, που συμπεριλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια, βιβλία ήχου και μουσική από όλο τον κόσμο.

Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες της υπηρεσίας Ριάντ θα απολαύσουν το επιπλέον γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών της Emirates των 30 κιλών στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στην Business Class και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση.

Μαζί με το Ριάντ, η Emirates δραστηριοποιείται στην Τζέντα, Νταμάμ και Μεδίνα Al Munawarah στη Σαουδική Αραβία. Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα τη Σαουδική Αραβία με 59 πτήσεις την εβδομάδα. Αυτό θα αυξηθεί σε 70 πτήσεις την εβδομάδα από τις 15 Δεκεμβρίου με τις πρόσθετες υπηρεσίες για την Τζέντα και το Ριάντ.

 

Δειτε Επισης

ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική
Ελληνικός τουρισμός: Κάτω τα έσοδα, πάνω οι αφίξεις και τον Αύγουστο-Οι επτά λόγοι