Συμφωνία Sigma με τον ΣΚΑΪ Ελλάδος

Άμεση είναι η απάντηση του Sigma στο διαζύγιο με τον Alpha Ελλάδος, ο οποίος σχεδιάζει αυτόνομη κάθοδο στην Κύπρο. Το Sigma προχωρεί σε συνεργασία με τον επίσης ελληνικό, τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, για προβολή προγράμματος τόσο ενημερωτικού όσο και ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Η νέα συνεργασία αποτελεί συνέχεια του τερματισμού της συμφωνίας μεταξύ Sigma και Alpha Ελλάδος, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει και την απαραίτητη άδεια από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

Η συμφωνία Sigma-ΣΚΑΪ
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews το Sigma θα προβάλλει πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από την 1η Ιανουαρίου του 2016, ενώ συγκεκριμένες εκπομπές θα έχουν και κυπριακή παρουσία έπειτα από σχετική συμφωνία. Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλα, οι δύο σταθμοί θα συνεργαστούν τόσο σε επίπεδο ψυχαγωγίας για κοινές παραγωγές, όσο και σε δημοσιογραφικό επίπεδο. Μάλιστα, το Sigma ετοιμάζει ανανέωση του προγράμματός του, παράλληλα με την εξασφάλιση προϊόντος από τον ΣΚΑΪ και βεβαίως ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2016.

Τα highlights του τηλεοπτικού πακέτου
Σημειώνεται ακόμη, ότι η συμφωνία των δύο πλευρών προνοεί παροχή ολόκληρου του τηλεοπτικού πακέτου του ΣΚΑΪ προς το Sigma. Ορισμένες από τις εκπομπές στις οποίες το Sigma προσβλέπει σε ψηλά νούμερα τηλεθέασης είναι το Hot Seat αλλά και το X Factor, του οποίου η προβολή θα αρχίσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Όσον αφορά το Hot Seat, πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη. Για το συγκεκριμένο σόου το Sigma συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ, προκειμένου στην «καυτή καρέκλα» του παιχνιδιού να κάθονται και παίκτες από την Κύπρο.

Εξάλλου, το Sigma θα αξιοποιήσει σημαντικό μέρος από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα όπλα του σταθμού, όπως επίσης και σειράς ενημερωτικών και ειδησεογραφικών εκπομπών.

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Κόβουν την κουβέντα και στρέφονται νομικά κατά ΟΑΥ τα διαγνωστικά κέντρα- Παύση εργασιών για δύο ώρες
Carob Awards 2024: Για ακόμη μια φορά η πρωτιά στη Gnomi Integrated Communications
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων