CIM: Αξιολόγηση προγράμματος από το CII

Την Αξιολόγηση του Προγράμματος BSc Insurance (3 Years) από το Institute of Chartered Insurance Institute (CII), ανακοίνωσε το CIM. Όπως αναφέρεται, "σαν αποτέλεσμα της Αξιολόγησης, το πρόγραμμα θα απολαμβάνει αριθμό εξαιρέσεων από τα μαθήματα του Chartered Insurance Institute (CII) στο επίπεδο Certificate και στο επίπεδο Diploma. Έως εκ τούτου οι φοιτητές του CIM θα συνεχίσουν να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και την αναγκαία επαγγελματική κατοχύρωση". 

Σημειώνεται ότι το BSc Insurance (3 Years) του CIM είναι το μοναδικό πτυχίο Ασφαλιστικών στην Κύπρο και προσφέρεται με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία/Λεμεσό και δίδακτρα μόνο 4200 ευρώ ανά έτος.

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Ορκωτών (επίσης γνωστό ως το CII) είναι μια Ηνωμένο Βασίλειο με βάση το επαγγελματικό φορέα για όσους εργάζονται στον τομέα των ασφαλίσεων και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών βιομηχανίας. Το ινστιτούτο παρέχει πιστοποίηση και τα επαγγελματικά προσόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνή μέλη. Ειδικός προσόντα περιλαμβάνουν (σε αύξουσα τάξη επίπεδο): Cert CII, Dip CII, Advanced Dip CII (AciI - που ονομαζόταν παλαιότερα Associateship CII) και της Κοινότητας CII (FCII). AciI και FCII διαπιστευμένα μέλη έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για την εκλογή Ορκωτών κατάσταση Ασφαλιστή, η οποία βασίζεται στην εμπειρία στον κλάδο των ασφαλίσεων, παράλληλα με αυτά τα προσόντα. Αυτοί οι τίτλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε πρόσωπο κατά την ολοκλήρωση της απαιτούμενο επίπεδο προσόντων και επιβεβαίωση από το ινστιτούτο.

To CII έχει περίπου 13.000 μέλη εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου σε περίπου 150 χώρες και 70 συνδεδεμένα ιδρύματα. CII έχει γραφεία στην Άπω Ανατολή, Μέση Ανατολή και την Ινδία.

"Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.cima.ac.cy", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης