Τη Δευτέρα συνάντηση συντεχνιών ΑΗΚ- Αναστασιάδη

Συνάντηση με τις Συντεχνίες της Αρχής Ηλεκτρισμού θα έχει τη Δευτέρα στις 09:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μέχρι τότε οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ ανέστειλαν εκ νέου τις απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει.

Σε συνέλευση,  οι συντεχνίες κατηγόρησαν τον υπουργό Ενέργειας Γιώργο Λακκοτρύπη ότι απεργάζεται για την Αρχή Ηλεκτρισμού τις ίδιες μεθοδεύσεις που υιοθετήθηκαν για τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Κατηγόρησαν ακόμα τον υπουργό Ενέργειας για τσαπατσουλιές, αλαζονική και αυταρχική συμπεριφορά κι ότι παίζει παιγνίδια με τον ηλεκτρισμό.

Όπως ανέφεραν, θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη τη Δευτέρα και αν δεν εισακουστούν θα προχωρήσουν άμεσα στη λήψη μέτρων.

Οι συντεχνίες όταν ρωτήθηκαν κατά πόσο τα μέτρα θα περιλαμβάνουν και διακοπές ρεύματος τόνισαν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πληροφορίες: riknews.com.cy

 

Δειτε Επισης

Πετρέλαιο: Τα σχέδια του ΟΠΕΚ+ για αύξηση της παραγωγής έφεραν νέα πτώση στις τιμές-Στα $64 το brent
Κόκκινο Βουλής σε ν/σ για αύξηση σε πέντε των μελών της ανώτερης διοίκησης της ΡΑΕΚ
Για προάσπιση βιωσιμότητας οργανισμού συζήτησαν διοίκηση, διεύθυνση και συντεχνίες ΑΗΚ
Μ. Μανουσάκης: Η συνεισφορά του ΑΔΜΗΕ στην επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης της Ελλάδας
Energean: Παραγωγή έως και 180 χιλ. βαρέλια στο τρίμηνο-Οι νέοι σχεδιασμοί και οι προοπτικές για το 2025
Πετρέλαιο: Η αύξηση-έκπληξη των αποθεμάτων στις ΗΠΑ έφερε πτώση στις τιμές
Καμπανάκι ΣΑΗ για τις συνέπειες της πρότασης φορολόγησης «υπερκερδών» από ΑΠΕ
Μηχανικοί της ΕΤΥΦΑ στην Μαλαισία... Εξέτασαν επί τόπου τον «Προμηθέα»
Goldman Sachs: Ο ανεφοδιασμός της Ευρώπης με φυσικό αέριο κινδυνεύει αν υποχωρήσουν και άλλο οι τιμές
Ήπιες μεταβολές για το πετρέλαιο λόγω γεωπολιτικής αβεβαιότηας